OP/TECH Pro Strap™ - 3/8" Nature - Curea de umar

109.99 lei (1 magazin)
Pro Strap™ este ideala pentru fotografii profesionisti care au aparate mari impreuna cu obiective grele. Este de asemnea utila pentru power-packs. Echipamentul se simte instant cu 50% mai usor si 100% mai confortabil atunci cand utilizezi Pro Strap™. Greutatea este dispersata egal lasand umerii si gatul sa se relaxeze. Materialul anti-alunecare face diferenta pe care garantat o vei simti.     Conceput pentru DSLR-uri mari    Distribuie uniform ...

Descriere


OP/TECH Pro Strap™ - 3/8 Nature - Curea de umar

Pro Strap™ este ideala pentru fotografii profesionisti care au aparate mari impreuna cu obiective grele. Este de asemnea utila pentru power-packs. Echipamentul se simte instant cu 50% mai usor si 100% mai confortabil atunci cand utilizezi Pro Strap™. Greutatea este dispersata egal lasand umerii si gatul sa se relaxeze. Materialul anti-alunecare face diferenta pe care garantat o vei simti.     Conceput pentru DSLR-uri mari    Distribuie uniform greutatea aparatului si obiectivelor    Material anti-alunecare    Usor de atasat si ajustat    Lungime ajustabila intre 94cm - 111,8cm    Greutate sustinuta recomandata 6.8kg     Fabricat in SUA (1510012)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Pro Strap™ - 3/8 Nature - Curea de umar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Pro Strap™ - 3/8 Nature - Curea de umar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.