OP/TECH Mirrorless Strap™ Mini-QD black - Curea de umar aparat mirrorless

119.99 lei
(1 magazin)
Mirrorless Strap™  este conceputa pentru camerele mai mari decat un point-and-shoot, dar mai mici decat un DSLR mare. Dispune de o cusatura de neoprene anti-alunecare. Se ataseaza la camera cu doi conectori rezistenti Mini QD Loop™ si lungimea este complet ajustabila. Mirrorless Strap™ este de asemenea compatibila  cu multi alti conectori, prin urmare poate fi folosita si pentru alte accesorii.    Ideala pentru camerel mirrorless si DSLR-uri mici &nb ...

Descriere


OP/TECH Mirrorless Strap™ Mini-QD black - Curea de umar aparat mirrorless

Mirrorless Strap™  este conceputa pentru camerele mai mari decat un point-and-shoot, dar mai mici decat un DSLR mare. Dispune de o cusatura de neoprene anti-alunecare. Se ataseaza la camera cu doi conectori rezistenti Mini QD Loop™ si lungimea este complet ajustabila. Mirrorless Strap™ este de asemenea compatibila  cu multi alti conectori, prin urmare poate fi folosita si pentru alte accesorii.    Ideala pentru camerel mirrorless si DSLR-uri mici    Material neopren anti-alunecare    Mini QD Loops usor de atasat    Lungime ajustabila intre 106.7 - 132.1 cm    Fabricat in SUA(1601502)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Mirrorless Strap™ Mini-QD black - Curea de umar aparat mirrorless de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Mirrorless Strap™ Mini-QD black - Curea de umar aparat mirrorless sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.