OP/TECH Mini Loop Strap™ - QD Skull - Curea de umar aparat compact

75.00 lei (1 magazin)
Mini Loop Strap™ - QD include o gama variata de ajustari si un conector rapid. Se conecteaza la aparat prin intermediul unei bucle de 1.5mm.Mini Loop Strap™ - QD are o lungime ajustabila intre 43,2cm - 63,5cm. Incorporeaza un sistem de blocare pentru a opri camera in pozitia dorita. Mini Loop Strap™ - QD poate fi purtata pe gat sau umar cu usurinta.     Ideal de purtat pe umar/gat pentru aparatele cu un singur punct de sustinere    Lungi ...

Descriere


OP/TECH Mini Loop Strap™ - QD Skull - Curea de umar aparat compact

Mini Loop Strap™ - QD include o gama variata de ajustari si un conector rapid. Se conecteaza la aparat prin intermediul unei bucle de 1.5mm.Mini Loop Strap™ - QD are o lungime ajustabila intre 43,2cm - 63,5cm. Incorporeaza un sistem de blocare pentru a opri camera in pozitia dorita. Mini Loop Strap™ - QD poate fi purtata pe gat sau umar cu usurinta.     Ideal de purtat pe umar/gat pentru aparatele cu un singur punct de sustinere    Lungime ajustabila intre 43,2cm - 63,5cm     Se poate atasa aparatelor mici cu ajutorul conectorului de 1.5mm        Fabricat in SUA (6922021)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Mini Loop Strap™ - QD Skull - Curea de umar aparat compact de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Mini Loop Strap™ - QD Skull - Curea de umar aparat compact sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.