OP/TECH Lens Sleeve™ 5

69.01 lei
(1 magazin)
Lens Sleeve™ este alternativa unica pentru protectia obiectivelor. Mansonul de neopren aluneca usor pe obiectiv si are posibilitatea de a fi combinat cu Hood Hat™ de orice dimensiune (vandut separat) pentru a crea un sistem complet sincronizabil. Lens Sleeve™ are un carlig conector si un conector tip bucla cu care se ataseaza la Hood Hat™. Pentru fotografii care utilizeaza parasolarele si prefera sa le tina atasate pe obiectiv, Lens Sleeve™ si Hood Hat™ sunt o combinatie ne ...

Descriere


OP/TECH Lens Sleeve™ 5

Lens Sleeve™ este alternativa unica pentru protectia obiectivelor. Mansonul de neopren aluneca usor pe obiectiv si are posibilitatea de a fi combinat cu Hood Hat™ de orice dimensiune (vandut separat) pentru a crea un sistem complet sincronizabil. Lens Sleeve™ are un carlig conector si un conector tip bucla cu care se ataseaza la Hood Hat™. Pentru fotografii care utilizeaza parasolarele si prefera sa le tina atasate pe obiectiv, Lens Sleeve™ si Hood Hat™ sunt o combinatie necesara.Approx. 12,7cm lungime ,  7,8cm - 6,6cm diametruFabricat in SUA ( 8001052 )

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Lens Sleeve™ 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Lens Sleeve™ 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.