OP/TECH Lens Mount Cap Double Fuji X - Capac dublu pentru montura obiective Fuji X

99.99 lei
(1 magazin)
Capacul de montura de la OP/TECH USA este popular printre fotografii amatori si profesionisti. Nu este un capac simplu…beneficiile si versatilitatea sunt facute sa satisfaca nevoile fotografilor. Este conceput cu o garnitura care creaza un contact perfect cu perimetrul lentilei. De asemenea ofera o etanseizare mai buna fata de capacele standard. Acest lucru asigura fixarea ferma in timp ce lentila este depozitata sau transportata.Folosind capacul dublu pe un singur obiectiv, le poti ...

Descriere


OP/TECH Lens Mount Cap Double Fuji X - Capac dublu pentru montura obiective Fuji X

Capacul de montura de la OP/TECH USA este popular printre fotografii amatori si profesionisti. Nu este un capac simplu…beneficiile si versatilitatea sunt facute sa satisfaca nevoile fotografilor. Este conceput cu o garnitura care creaza un contact perfect cu perimetrul lentilei. De asemenea ofera o etanseizare mai buna fata de capacele standard. Acest lucru asigura fixarea ferma in timp ce lentila este depozitata sau transportata.Folosind capacul dublu pe un singur obiectiv, le poti schimba mai repede ca niciodata ! Scoateti lentilele de pe camera foto si imediat se aplica la capatul liber al capacului. Apoi scoateti pur si simplu celalalt  obiectiv si il atasatoi camerei foto. Cu cat timp ramane mai putin deschis, cu atat protejati mai mult interiorul aparatului !- Ofera protectie sporita fata de capacele traditionale- Garnitura protejeaza impotriva prafului si umezelii- Fabricat in SUA.(1101271)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Lens Mount Cap Double Fuji X - Capac dublu pentru montura obiective Fuji X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Lens Mount Cap Double Fuji X - Capac dublu pentru montura obiective Fuji X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.