OP/TECH Envy Strap™ Black - Curea de umar

95.00 lei (1 magazin)
Envy Strap™ sigur starneste invidie printre entuziasti. Materialu din spuma cu memorie ofera o adaptare unica pentru fiecare fotograf in parte. Materialul antibacterian atrage umezeala deci e confortabil in toate conditiile meteorologice. Aceasta caracteristica speciala este deosebit de importanta pentru acei fotografi care lucreaza in zonele cu climat cald pentru perioade lungi de timp. Designul non-stretch ofera fotografilor o alternativa la cureaua traditionala. Incorporeaza ...

Descriere


OP/TECH Envy Strap™ Black - Curea de umar

Envy Strap™ sigur starneste invidie printre entuziasti. Materialu din spuma cu memorie ofera o adaptare unica pentru fiecare fotograf in parte. Materialul antibacterian atrage umezeala deci e confortabil in toate conditiile meteorologice. Aceasta caracteristica speciala este deosebit de importanta pentru acei fotografi care lucreaza in zonele cu climat cald pentru perioade lungi de timp. Designul non-stretch ofera fotografilor o alternativa la cureaua traditionala. Incorporeaza conectorii de 3/8\" oferind versatilitate.        Spuma cu memorie High-tech .    Materialul antibacterian permite dispersarea umiditatii.    Lungime 3,8cm Wide x 66cm–132,1cm.    Lungime ajustabila intre 66cm - 132,1cm.    Greutata maxima recomandata 4.5 Kg.    Fabricat in SUA.(3801332)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Envy Strap™ Black - Curea de umar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Envy Strap™ Black - Curea de umar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.