Omron Tensiometru electronic de brat M7 Intelli IT HEM-7322T-E (Alb/Gri)

de la 411.99 lei
(2 magazine)
   Tensiometrul digital OMRON M7 Intelli IT incorporeaza cei mai avansati senzori si indicatori, care asigura masurarea extrem de precisa a tensiunii arteriale. Tensiometrul OMRON M7 Intelli IT cu Bluetooth face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce combina tehnologii avansate cum ar fi manseta inchIntelli Wrapinch, utilizarea de aplicatii iOS sau Android precum si Bluetooth pentru conectarea la un SmartPhone, utilizand aplicatia Omron Connect. ...

Descriere


Omron Tensiometru electronic de brat M7 Intelli IT HEM-7322T-E (Alb/Gri)

   Tensiometrul digital OMRON M7 Intelli IT incorporeaza cei mai avansati senzori si indicatori, care asigura masurarea extrem de precisa a tensiunii arteriale.
Tensiometrul OMRON M7 Intelli IT cu Bluetooth face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce combina tehnologii avansate cum ar fi manseta inchIntelli Wrapinch, utilizarea de aplicatii iOS sau Android precum si Bluetooth pentru conectarea la un SmartPhone, utilizand aplicatia Omron Connect.
   Manseta Intelli Wrap Cuff, cu care este echipat tensiometrul, corespunde circumferintei bratelor majoritatii utilizatorilor adulti (22-42 cm).
         
        Descriere:
Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testari independente efectuate de institute specializate si medici acreditati.
Tehnologia INTELLISENSETM asigura, prin umflarea specifica a mansetei proprie fiecarui utilizator, o determinare a presiunii arteriale precisa și confortabila.
Conectivitate prin BluetoothSmart pentru iPhone/ Android
Indicator luminos pentru infasurarea corecta a mansetei pe brat
Led pentru alertare in cazul hipertensiunii.
Indicator afisat pe ecran pentru nivelul hipertensiunii.
Simbol pentru batai neregulate ale inimii.
Simbol pentru aparitia pulsului neregulat.
Simbol pentru detectarea miscarii coprpului in timpul determinarii.
Functie de monitorizare a hipertensiunii arteriale matinale
Capacitate de memorie de pana la 100 de determinari pentru fiecare din cei doi utilizatori.
Circumferinta manșetei 22- 42 cm.

 


HEM-7322T-E
Detalii tehnice
Caracteristici principaleTip tensiometruDe brat
Metoda de masurareOscilometrica
Puls (batai / minut)40 - 180
Numar de memorii2 x 100 memorari de masuratori
Plaja de masurare (mm Hg)0 - 299
Circumferinta manseta22 - 42 cm
DiverseAccesorii incluseManseta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Omron Tensiometru electronic de brat M7 Intelli IT HEM-7322T-E (Alb/Gri) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Omron Tensiometru electronic de brat M7 Intelli IT HEM-7322T-E (Alb/Gri) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.