OMB Stand TV cu suport Video Trolley

1 199.00 lei (1 magazin)
Standul TV cu suport Video Trolley este compatibil cu monitoare/televizoare de mari dimensiuni si are un raft ce poate fi folosit pentru calculator. Este construit pentru a fi asamblat rapid. Poate fi mutat cu usurinta, pe roti. Este solutia perfecta pentru contextul in care aveti nevoie sa manevrati un display mare. Monitorul poate fi ajustat in inaltime. Diagonala Maxima: 195 cm Greutate maxima 80 kg VESA: min - 200x200 / max - 1100x450 ...

Descriere


OMB Stand TV cu suport Video Trolley

Standul TV cu suport Video Trolley este compatibil cu monitoare/televizoare de mari dimensiuni si are un raft ce poate fi folosit pentru calculator. Este construit pentru a fi asamblat rapid. Poate fi mutat cu usurinta, pe roti. Este solutia perfecta pentru contextul in care aveti nevoie sa manevrati un display mare. Monitorul poate fi ajustat in inaltime.
Diagonala Maxima: 195 cm
Greutate maxima 80 kg
VESA: min - 200x200 / max - 1100x450

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OMB Stand TV cu suport Video Trolley de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OMB Stand TV cu suport Video Trolley sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.