Olympus 12-100mm F4 ED IS PRO Obiectiv MFT

de la 6 685.12 lei (6 magazine)
Fotografii profesionisti pot calatori acum lejer, bucurandu-se totodata de un nivel nemaiintalnit al performantei profesionale a zoom-ului. Obiectivul Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO cu zoom 8.3x (echivalent 35mm: 24-200mm) acopera o distanta focala care in trecut necesita ajutorul unui al doilea obiectiv pentru a obtine acest nivel de calitate.Este un obiectiv special pentru versatilitatea de fotografiere profesionala si performanta generala impresionanta cu sistemul ...

Descriere


Olympus 12-100mm F4 ED IS PRO Obiectiv MFT

Fotografii profesionisti pot calatori acum lejer, bucurandu-se totodata de un nivel nemaiintalnit al performantei profesionale a zoom-ului. Obiectivul Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO cu zoom 8.3x (echivalent 35mm: 24-200mm) acopera o distanta focala care in trecut necesita ajutorul unui al doilea obiectiv pentru a obtine acest nivel de calitate.Este un obiectiv special pentru versatilitatea de fotografiere profesionala si performanta generala impresionanta cu sistemul Sync IS. Acesta asigura o compensare de pana la 6.5 trepte EV in combinatie cu un model de aparat compatibil. Rezistent la praf, stropire si inghet, acest partener ideal de calatorie apartine gamei reprezentative M.ZUIKO Pro. Asigura rezultate exceptionale ale imaginii, pe intreaga plaja, de la unghiurile largi la telefoto. O distanta de lucru minima de doar 1.5cm asigura o performanta extrema de prim-plan.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olympus 12-100mm F4 ED IS PRO Obiectiv MFT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olympus 12-100mm F4 ED IS PRO Obiectiv MFT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.