Olaplex Pachet Salon Intro Kit ( Kit + Hair Perfector No. 3 )

1 612.00 lei
(1 magazin)
Pachetul contine:a) Kitul OLAPLEX SALON INTRO: - 1 buc. Bond Multiplier NR. 1 - 525 ml: multiplicator de legaturi ce se combina cu orice vopsea, baleyage sau pudra decoloranta Datorita diluarii provocate de introducerea Olaplex in decolorant, se alege oxidantul cu un nivel mai concentrat, de exemplu: de la 10vol la 20vol, de la 20vol la 30vol, de la 30vol la 40vol.Pentru aplicarea pe scalp sau pe contur NU cresteti nivelul oxidantului. Folositi cu atentie in preajma caldurii. Folositi ...

Descriere


Olaplex Pachet Salon Intro Kit ( Kit + Hair Perfector No. 3 )

Pachetul contine:

a) Kitul OLAPLEX SALON INTRO:

- 1 buc. Bond Multiplier NR. 1 - 525 ml: multiplicator de legaturi ce se combina cu orice vopsea, baleyage sau pudra decoloranta Datorita diluarii provocate de introducerea Olaplex in decolorant, se alege oxidantul cu un nivel mai concentrat, de exemplu: de la 10vol la 20vol, de la 20vol la 30vol, de la 30vol la 40vol.
Pentru aplicarea pe scalp sau pe contur NU cresteti nivelul oxidantului. Folositi cu atentie in preajma caldurii. Folositi cu atentie aplicatorul gradat care vine impreuna cu pudra de decolorare.

- 2 buc. Bond Perfector NR. 2 - 525 ml: perfector de legaturi ce se aplica dupa clatirea pudrei sau vopselei de pe par.

b) 3 buc. OLAPLEX Hair Perfector No. 3 100 ml: produsul de intretinere acasa a tratamentului Olaplex realizat la salon, ce va men?ine puterea, structura, integritatea, moliciunea ?i stralucirea pana la urmatoarea programare in salon a clientei.

Tip par: Degradat.

Beneficiu: Regenerare.

Brand: OLAPLEX

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olaplex Pachet Salon Intro Kit ( Kit + Hair Perfector No. 3 ) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olaplex Pachet Salon Intro Kit ( Kit + Hair Perfector No. 3 ) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.