Olaplex nr. 3 Hair Perfector 100 ml

128.00 lei
(1 magazin)
Olaplex No. 3 Hair Perfector este tratamentul Olaplex care se foloseste pentru intretinere acasa, si contine acelasi ingredient activ ca si solutiile Nr.1 si Nr. 2. Acesta va permite sa mentineti parul sanatos si puternic intre doua servicii la salon. Este folosit pentru a uni legaturile disulfide ramase inainte si dupa serviciul de restaurare a structurii si integritatii parului. Instructiuni pentru folosirea acasa a Olaplex No. 3 Hair Perfector: Aplicati o cantitate mare de produs ...

Descriere


Olaplex nr. 3 Hair Perfector 100 ml

Olaplex No. 3 Hair Perfector este tratamentul Olaplex care se foloseste pentru intretinere acasa, si contine acelasi ingredient activ ca si solutiile Nr.1 si Nr. 2.

Acesta va permite sa mentineti parul sanatos si puternic intre doua servicii la salon. Este folosit pentru a uni legaturile disulfide ramase inainte si dupa serviciul de restaurare a structurii si integritatii parului.

Instructiuni pentru folosirea acasa a Olaplex No. 3 Hair Perfector:

Aplicati o cantitate mare de produs pe parul uscat cu prosopul; se piaptana parul si se lasa sa actioneze minim 10 minute, apoi se clateste, se samponeaza si se aplica balsamul obisnuit. Cu cat se lasa mai mult sa actioneze, cu atat este mai eficient produsul. Poate fi folosit de mai multe ori pe saptamana, daca este necesar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olaplex nr. 3 Hair Perfector 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olaplex nr. 3 Hair Perfector 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.