Olaplex Kit Tratamente Par Vospit - Traveling Stylist Kit 15 Aplicari

516.00 lei
(1 magazin)
Kit Tratamente Par Vospit - OLAPLEX Traveling Stylist Kit 15 Aplicari: Olaplex este un produs chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, cu rol in refacerea legaturilor sparte din par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau înainte Aceste legaturi se rup in timpul serviciilor termice, mecanice si chimice. Este un produs revolutionar, avand la baza o formula chimica ce multiplica puntile si legaturile rupte din structura firului de par. Kitul O ...

Descriere


Olaplex Kit Tratamente Par Vospit - Traveling Stylist Kit 15 Aplicari

Kit Tratamente Par Vospit - OLAPLEX Traveling Stylist Kit 15 Aplicari: Olaplex este un produs chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, cu rol in refacerea legaturilor sparte din par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau înainte Aceste legaturi se rup in timpul serviciilor termice, mecanice si chimice. Este un produs revolutionar, avand la baza o formula chimica ce multiplica puntile si legaturile rupte din structura firului de par.

Kitul OLAPLEX Traveling Stylist Kit 15 Aplicari contine:


- 1 buc. Bond Multiplier NR.1 - 100 ml : multiplicator de legaturi ce se combina cu orice vopsea, baleyage sau pudra decoloranta Datorita diluarii provocate de introducerea Olaplex in decolorant, se alege oxidantul cu un nivel mai concentrat, de exemplu: de la 10vol la 20vol, de la 20vol la 30vol, de la 30vol la 40vol.

Pentru aplicarea pe scalp sau pe contur NU cresteti nivelul oxidantului. Folositi cu atentie in preajma caldurii. Folositi cu atentie aplicatorul gradat care vine impreuna cu pudra de decolorare.


- 2 buc. Bond Perfector NR.2 - 100 ml : perfector de legaturi ce se aplica dupa clatirea pudrei sau vopselei de pe par. 

Tip par: Vopsit, Degradat.

Tip scalp: Normal.

Beneficiu: Mentinerea culorii, Regenerare.

Pentru: Femei. 


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olaplex Kit Tratamente Par Vospit - Traveling Stylist Kit 15 Aplicari de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olaplex Kit Tratamente Par Vospit - Traveling Stylist Kit 15 Aplicari sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.