Olaplex Hair Perfector No. 3 Tratament de păr pentru femei 100 ml

de la 108.40 lei
(2 magazine)
Tratament de păr Olaplex Hair Perfector No. 3. Tratament de păr Olaplex Hair Perfector No. Îmbunătățește structura părului. Pătrunde adânc în fibra de păr, unde părul se regenerează și se restabilește. Reface părul vopsit sau tratat chimic. Prelungește durabilitatea vopselei fără a îngreuna sau cauza alte deteriorări. Lasă părul puternic, elastic și sănătos. Utilizare: Aplicați o dată pe săptămână după vopsirea părului. ...

Descriere


Olaplex Hair Perfector No. 3 Tratament de păr pentru femei 100 ml

Tratament de păr Olaplex Hair Perfector No. 3.

Tratament de păr Olaplex Hair Perfector No. Îmbunătățește structura părului. Pătrunde adânc în fibra de păr, unde părul se regenerează și se restabilește. Reface părul vopsit sau tratat chimic. Prelungește durabilitatea vopselei fără a îngreuna sau cauza alte deteriorări. Lasă părul puternic, elastic și sănătos.

Utilizare: Aplicați o dată pe săptămână după vopsirea părului. Aplicați pe părul spălat și uscat cu prosop. Se lasă timp de 15-20 de minute, apoi se spală cu șampon și balsam.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olaplex Hair Perfector No. 3 Tratament de păr pentru femei 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olaplex Hair Perfector No. 3 Tratament de păr pentru femei 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.