Nuxe Balsam after shave Multi Purpose, 50 ml

Descriere produs: After shave balsam Multi-Purpose. Ingrediente si inovatie: Calmeaza iritatiile si arsurile provocate de aparatele de ras, dar in acelasi timp hidrateaza intens si reduce semnele de oboseala. Mod de utilizare: Aplicati delicat pe piele. Descriere brand: Cosmeticele Nuxe combina puterea naturii, eficienta stiintei si placerea simturilor, pentru trairi intense, pline de bucurii. Acest concept este reflectat atat de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Na ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nuxe Balsam after shave Multi Purpose, 50 ml

Descriere produs: After shave balsam Multi-Purpose. Ingrediente si inovatie: Calmeaza iritatiile si arsurile provocate de aparatele de ras, dar in acelasi timp hidrateaza intens si reduce semnele de oboseala. Mod de utilizare: Aplicati delicat pe piele. Descriere brand: Cosmeticele Nuxe combina puterea naturii, eficienta stiintei si placerea simturilor, pentru trairi intense, pline de bucurii. Acest concept este reflectat atat de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Natura“ si „Lux“, cat si de toate produsele Nuxe. Cosmeticele Nuxe nu contin parabeni sau uleiuri minerale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nuxe Balsam after shave Multi Purpose, 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nuxe Balsam after shave Multi Purpose, 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.