Nuvita Air 55 Explorer set 2 suzete simetrice 6 luni+ - fetita - 7087

Nuvita AIR 55 Explorer 0 luni+ 7067 - suzeta simetrica din silicon cu design special pentru a lasa maxilarul sa se dezvolte normal Caracteristici: - placuta suport a suzetei lasa pana la 55% aerul sa patrunda. Grilajul usor din care este compusa aceasta parte permite aerisirea aproape totala a zonei din jurul gurii, evitand scurgerea salivei ce ar putea irita pielea. Permebilitatea acesteia faciliteaza de asemenea respiratia bebelusului. - fabricata din silicon, suz ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nuvita Air 55 Explorer set 2 suzete simetrice 6 luni+ - fetita - 7087

Nuvita AIR 55 Explorer 0 luni+ 7067

- suzeta simetrica din silicon cu design special pentru a lasa maxilarul sa se dezvolte normal



Caracteristici:

- placuta suport a suzetei lasa pana la 55% aerul sa patrunda. Grilajul usor din care este compusa aceasta parte permite aerisirea aproape totala a zonei din jurul gurii, evitand scurgerea salivei ce ar putea irita pielea. Permebilitatea acesteia faciliteaza de asemenea respiratia bebelusului.

- fabricata din silicon, suzeta nu are gust sau miros si nu se deformeaza in timp.

Pachetul include 2 suzete

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nuvita Air 55 Explorer set 2 suzete simetrice 6 luni+ - fetita - 7087 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nuvita Air 55 Explorer set 2 suzete simetrice 6 luni+ - fetita - 7087 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.