Nutrex Research Lipo 6 Black Ultra Concentrate, 120 capsule

149.90 lei (1 magazin)
Nutrex Lipo 6 Black Ultra Concentrate, 120 capsule LIPO-6 BLACK este o formulă puternică de susținere a pierderii în greutate. Este destinat persoanelor active care caută un ajutor puternic în pierderii rapide în greutate. LIPO-6 BLACK conține Advantra Z® validată clinic, care se dovedește ca imbunatateste rata metabolica. Pentru a schimba compoziția corpului, este esențial să accelerați activitatea metabolică a organismului. Formula unică de proprie ...

Descriere


Nutrex Research Lipo 6 Black Ultra Concentrate, 120 capsule

Nutrex Lipo 6 Black Ultra Concentrate, 120 capsule LIPO-6 BLACK este o formulă puternică de susținere a pierderii în greutate. Este destinat persoanelor active care caută un ajutor puternic în pierderii rapide în greutate. LIPO-6 BLACK conține Advantra Z® validată clinic, care se dovedește ca imbunatateste rata metabolica. Pentru a schimba compoziția corpului, este esențial să accelerați activitatea metabolică a organismului. Formula unică de proprietate a LIPO-6 BLACK a fost dezvoltată pentru a susține acest proces prin diferite căi fiziologice. Un alt efect pozitiv și foarte vizibil al LIPO-6 BLACK este capacitatea sa de a spori vigilența mentală și de a promova o mare energie. Acestea sunt aspecte importante pentru a ajuta la compensarea posibilă a obezității la dietă. Spre deosebire de o pastilă, doar dieta LIPO-6 BLACK ULTRA CONCENTRATE această formulă vă permite să vă adaptați dozajul la nevoile personale și la toleranță.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nutrex Research Lipo 6 Black Ultra Concentrate, 120 capsule de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nutrex Research Lipo 6 Black Ultra Concentrate, 120 capsule sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.