Numskull Official Type C 4m Braided C XBOX SERIES X

107.29 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Numskull Official Type-C 4M Braided C - XBOX SERIES X Îmbunătățește-ți gameplay-ul cu cablul USB C Xbox Series X, perfect pentru orice jucător Xbox pentru a-l adăuga la arsenalul tau de accesorii Xbox! Cu cea mai recentă tehnologie de maximizare a debitului de încărcare, acest cablu extra lung de 4 m (13 ft) este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și o durată de viață lungă.   ...

Descriere


Numskull Official Type C 4m Braided C XBOX SERIES X

Descrierea Produsului:
Numskull Official Type-C 4M Braided C - XBOX SERIES X

Îmbunătățește-ți gameplay-ul cu cablul USB C Xbox Series X, perfect pentru orice jucător Xbox pentru a-l adăuga la arsenalul tau de accesorii Xbox!

Cu cea mai recentă tehnologie de maximizare a debitului de încărcare, acest cablu extra lung de 4 m (13 ft) este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și o durată de viață lungă.
 
Caracteristici:
- Produs oficial Microsoft.
- Proiectat de Numskull.
- Cablu extra lung de 4 metri / 13 ft.
- Cablul maximizează fluxul de încărcare pentru a vă asigura că controlerul dvs. se încarcă cât mai repede posibil, pentru a reduce timpul de nefuncționare.
- Ultra-durabilitate - cablu împletit din nailon premium.
- Rezistent la încurcături cu o durată de viață de 8000+ îndoire.
- Sincronizați, redați și încărcați simultan.
- Compatibil cu toate dispozitivele USB C, inclusiv PS5 și Nintendo Switch.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Numskull Official Type C 4m Braided C XBOX SERIES X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Numskull Official Type C 4m Braided C XBOX SERIES X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.