NordStar Inverter A++ R32 18000 BTU MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW

Aparatul de aer condiționat Nordstar Inverter A++ R32 18000 BTU MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW este perfect pentru orice cameră de zi sau spațiu de birou. Dispozitivul combină perfect simplitatea utilizării, designul elegant și eficiența maximă a funcționării. Acest mobel beneficiaza de funcția Turbo, care pornește automat ventilatorul la viteză mare ceea ce face posibilă rapid racirea sau încălzirea camerei. Aparatul de aer conditionat este de asemenea echipat cu un mod de așt ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


NordStar Inverter A++ R32 18000 BTU MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW

Aparatul de aer condiționat Nordstar Inverter A++ R32 18000 BTU MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW este perfect pentru orice cameră de zi sau spațiu de birou. Dispozitivul combină perfect simplitatea utilizării, designul elegant și eficiența maximă a funcționării. Acest mobel beneficiaza de funcția Turbo, care pornește automat ventilatorul la viteză mare ceea ce face posibilă rapid racirea sau încălzirea camerei. Aparatul de aer conditionat este de asemenea echipat cu un mod de așteptare, în timpul căruia consumă numai 1 W de energie.Acest lucru este posibil prin deconectarea componentelor neutilizate. Caracteristicii speciale: * Design de ultima generatie * Functionare silentioasa * Debit de aer pe distanta lunga * Functia de Autocuratare * Timer * Auto-restart * Determinarea automata a pierderilor de refrigerent * Personalizare (posibilitate de a salva reglajele anterioare) * Senzor de temperatura in telecomanda * Filtru ioni de argint * Filtru multifunctional * Functie de repornire dupa caderea de tensiune * Functia Turbo * Conectarea tevilor de refrigerent este posibila pe ambele parti ale unitati interioare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NordStar Inverter A++ R32 18000 BTU MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NordStar Inverter A++ R32 18000 BTU MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.