nordics Pasta de Dinti pentru Protectie cu Fluor, Rodie, Aloe si Salvie 75g

26,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Pasta de Dinti pentru Protectie cu Fluor, Rodie, Aloe si Salvie Nordis, 75g:  Pasta de dinti ce contine ingrediente organice, avand rolul de a proteja si a mentine dintii sanatosi. Aceasta contine un amestec bogat de extracte certficate bio, ce are proprietati antiinflamatorii, antiseptice si calmante. Continutul de extract de rodie previne aparitia tartrului, iar cel de salvie are efect antimicrobian reducand aparitia bacteriilor. Aloe Vera este bogata ...

Descriere


nordics Pasta de Dinti pentru Protectie cu Fluor, Rodie, Aloe si Salvie 75g

Descrierea produsului:
Pasta de Dinti pentru Protectie cu Fluor, Rodie, Aloe si Salvie Nordis, 75gPasta de dinti ce contine ingrediente organice, avand rolul de a proteja si a mentine dintii sanatosi. Aceasta contine un amestec bogat de extracte certficate bio, ce are proprietati antiinflamatorii, antiseptice si calmante. Continutul de extract de rodie previne aparitia tartrului, iar cel de salvie are efect antimicrobian reducand aparitia bacteriilor. Aloe Vera este bogata in minerale si aminoacizi si are o actiune blanda si delicata, protejand si calmand gingiile. De asemenea, pasta nu este testata pe animale si nu contine ingrediente nocive, conservanti chimici, parabeni, coloranti artificiali, gluten din soia sau zahar.
Ingredienteaqua, hydrogenated starch hydrolysate, hydrated silica, glycerin, xylitol, zinc citrate, xanthan gum, sodium lauryl sulfate, mentha piperita oil, sodium fluoride, aloe barbadensis leaf extract, punica granatum fruit extract, urtica dioica extract, salvia officinalis leaf extract, mentha piperita leaf extract.
Mod de utilizareSe aplica o cantitate suficienta de pasta pe periuta de dinti si se periaza pentru 2-3 minute. Se recomanda utilizarea de minim 2 ori pe zi.
Cantitate75 g.
BrandNordics

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul nordics Pasta de Dinti pentru Protectie cu Fluor, Rodie, Aloe si Salvie 75g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru nordics Pasta de Dinti pentru Protectie cu Fluor, Rodie, Aloe si Salvie 75g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.