nordics Pastă de dinți neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha 75-g

de la 24.80 lei (3 magazine)
Pasta de dinți bio neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha marca Nordics este complet naturală și este folosită pentru uz zilnic. Singură pastă de dinți existenta în piață, cu specială compoziție de cărbune activ plus ceai verde Matcha. Conține cărbune medicinal (Charcoal Activated) și extract de ceai verde matcha. Are o culoare neagră datorită cărbunelui și o consistență solidă, groasă, omogenă. Aroma este puternic mentolată, cu o notă ...

Descriere


nordics Pastă de dinți neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha 75-g

Pasta de dinți bio neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha marca Nordics este complet naturală și este folosită pentru uz zilnic. Singură pastă de dinți existenta în piață, cu specială compoziție de cărbune activ plus ceai verde Matcha. Conține cărbune medicinal (Charcoal Activated) și extract de ceai verde matcha. Are o culoare neagră datorită cărbunelui și o consistență solidă, groasă, omogenă. Aroma este puternic mentolată, cu o notă de ceai verde, care se păstrează mult timp după ce vă curățați dinții. În timpul periajului, gura va deveni neagră, dar nu trebuie să vă îngrijorați deoarece, de îndată ce terminați spălarea, culoarea neagră va dispărea și veți rămâne doar cu un zâmbet strălucitor. Cărbunele medicinal nu are gust și miros, astfel încât veți simți numai aromă răcoritoare. Taninul este compusul care se găsește în cafea, ceai, vin, fructe de pădure și condimente și provoacă pătarea dinților. Nordics oferă alternative care sunt în siguranță pentru noi și pentru planetă. De aceea, au încorporat în pastă de dinți unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți omului-ceaiul verde Matcha. Utilizarea pastei de dinți cu cărbune activ de la Nordics este o alternativă uimitoare de albire naturală a dinților, deoarece cărbunele este natural și este cunoscut pentru că ajută la îndepărtarea taninurilor de pe suprafața dinților, fără a afecta smalțul. Cărbunele medicinal a fost folosit de secole pentru curățarea și detoxifierea corpului. În prezent, acesta este folosit pentru alcool, în domeniul chimic sau pentru medicamente s.a. Cărbunele medicinal sau cărbunele activ funcționează prin alăturarea la moleculele de toxină din corp și le absoarbe înainte de a se acumula în fluxul sanguin. Acest lucru îl face să fie util în locuri unde există foarte mulți microbi și microorganisme, cum ar fi gură. Are proprietăți absorbante incredibile și este poros. Datorită compoziției sale fizice și chimice, cărbunele activ poate absorbi până la 200 de ori mai multe toxine și impurități decât greutatea proprie. De asemenea, este dovedit științific faptul că acesta neutralizează mirosurile neplăcute, ajutând la combaterea respirației urât mirositoare.


Ceaiul Matcha este bogat în antioxidanți și, potrivit cercetărilor științifice, acesta continue de 3 ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit. Ceaiul Matcha a fost băut de peste 900 de ani că o băutură ceremoniala printre nobilii și conducătorii din China și din întreagă Asie. Matcha înseamnă calm, armonie între trup și suflet și ideea că trebuie să ne onoram spiritul.


Caracateristici:


- pasta de dinți bio neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha 100% naturală


- conține cărbune medicinal (Charcoal Activated) și extract de ceai verde matcha


- are o culoare neagră datorită cărbunelui și o consistență solidă, groasă, omogenă


- aroma este puternic mentolată, cu o notă de ceai verde, care se păstrează mult timp după ce vă curățați dinții


- cărbunele medicinal nu are gust și miros, astfel încât veți simți numai aromă răcoritoare


- ceaiul Matcha este bogat în antioxidanți și, potrivit cercetărilor științifice, acesta continue de 3 ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit.


Utilizare: se recomanda periajul zilnic pentru rezultate eficiente.


Ingrediente: aqua, hydrated silica, sorbitol, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, camellia sinensis leaf powder, mentha piperita oil, xanthan gum, eupatorium rebaudianum bertoni leaf extract, charcoal powder, silica, menthol, CI77266.

Cantitate: 75 g Efect: de albire Aromă: ceai verde

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul nordics Pastă de dinți neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha 75-g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru nordics Pastă de dinți neagră pentru albire cu cărbune activ și ceai verde Matcha 75-g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.