Nokia Ultra Thin Lumia 535 Transparenta

4,93 lei (1 magazin)
Husa Ultra Thin Nokia Lumia 535 Transparenta   Materialul husei: GEL TPU (POLIURETAN TERMOPLASTIC) - (NU ESTE PLASTIC, NU SE SPARGE) Avand proprietati elastice protejeaza telefonul dvs impotriva socurilor si a zgarieturilor. NU ATRAGE PRAFUL si ALUNECA USOR IN BUZUNAR. Este dedicata modelului de telefon oferind acces la toate functiile (camera foto, port-uri, comenzi, etc) Respinge lichidele si se poate spala. Nu acopera ecranul telefonului! ...

Descriere


Nokia Ultra Thin Lumia 535 Transparenta

Husa Ultra Thin Nokia Lumia 535 Transparenta

 

Materialul husei: GEL TPU (POLIURETAN TERMOPLASTIC) - (NU ESTE PLASTIC, NU SE SPARGE) Avand proprietati elastice protejeaza telefonul dvs impotriva socurilor si a zgarieturilor. NU ATRAGE PRAFUL si ALUNECA USOR IN BUZUNAR. Este dedicata modelului de telefon oferind acces la toate functiile (camera foto, port-uri, comenzi, etc) Respinge lichidele si se poate spala. Nu acopera ecranul telefonului!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nokia Ultra Thin Lumia 535 Transparenta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nokia Ultra Thin Lumia 535 Transparenta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.