NobelTek NLT-5501R/G1

NLT 5501R/G1   Siguranta cuptor si plita Sistemul de siguranta, atat a cuptorului, cat si a plitei, va opri automat alimentarea cu gaz, in cazul intreruperii accidentale a flacarii in timpul functionarii acestuia, fiind extrem de util, pentru siguranta noastra si a celor din jur. Astfel, se vor evita chiar si posibilele accidente produse de cei mici, dintr-o simpla joaca.  Usa dubla Cuptorul dispune de usa dubla ce mentine constanta temperatura din interior, opt ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


NobelTek NLT-5501R/G1

NLT 5501R/G1 

Siguranta cuptor si plita

Sistemul de siguranta, atat a cuptorului, cat si a plitei, va opri automat alimentarea cu gaz, in cazul intreruperii accidentale a flacarii in timpul functionarii acestuia, fiind extrem de util, pentru siguranta noastra si a celor din jur. Astfel, se vor evita chiar si posibilele accidente produse de cei mici, dintr-o simpla joaca. 

Usa dubla

Cuptorul dispune de usa dubla ce mentine constanta temperatura din interior, optimizand timpul si consumul de energie. Veti obtine cele mai gustoase preparate fara sa se raspandeasca mirosul acestora in toata casa. 

Tava si gratar

Tava si gratarul sunt doua accesorii indispensabile persoanelor care obisnuiesc sa gateasca la cuptor. Fie ca vor sa pregateasca pizza, friptura sau prajituri, aceste ustensile sunt esentiale. 

Caracteristici generale 

Accesorii incluse Tava, gratar
Culoare Rosu
Alimentare Gaz
Pozitionare panou de comanda Frontal
Material gratare Email
Disponibilitate: In stoc
Dimensiuni (L x A x H) 50 x 50 x 85 cm
Arzator mic 1
Arzator normal 2
Arzator mare 1
Alimentare plita Gaz
Numar arzatoare 4
Material capac Tabla
Alimentare cuptor Gaz

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NobelTek NLT-5501R/G1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NobelTek NLT-5501R/G1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.