nJoy UP33TOP120KGAAZ02B

14 314.99 lei
(1 magazin)
Seria Garun este un sistem UPS care porneste de la 10kVA pana la 80kVA si este compus din unitatea UPS trifazata si cabinete de baterii aditionale. Acestea prezinta caracteristici speciale pentru a se potrivi in medii unde consumatorii de energie sunt foarte mari. Acest sistem este realizat pentru instalarea sa in arhitectura electrica a unei cladiri sau spatiu.Recomandam acest sistem UPS pentru cladiri comerciale si de birouri, sisteme de management informational, telecom, sisteme de ...

Descriere


nJoy UP33TOP120KGAAZ02B

Seria Garun este un sistem UPS care porneste de la 10kVA pana la 80kVA si este compus din unitatea UPS trifazata si cabinete de baterii aditionale. Acestea prezinta caracteristici speciale pentru a se potrivi in medii unde consumatorii de energie sunt foarte mari. Acest sistem este realizat pentru instalarea sa in arhitectura electrica a unei cladiri sau spatiu.

Recomandam acest sistem UPS pentru cladiri comerciale si de birouri, sisteme de management informational, telecom, sisteme de securitate, centre de preluare apeluri de urgenta, statii feroviare si de metrou, transporturi, sisteme IT, echipament medical, roboti industriali.

Intreruperile de energie electrica afecteaza sistemele critice si sistarea operarii lor poate aduce pierderi materiale si de timp. Pentru a ramane in functiune cat mai mult au nevoie de o rezerva de energie mare, iar seria Garun poate acomoda atat baterii interne cat si cabinete aditionale pentru baterii externe.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul nJoy UP33TOP120KGAAZ02B de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru nJoy UP33TOP120KGAAZ02B sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.