Nivea Gel de duș Fresh Banana & Acai (Refreshing Shower Gel) 300 ml

26.00 lei (1 magazin)
Vă place să aveți grijă de dvs., dar și de planetă? Parfumați pielea cu o combinație de banane și acai. Închideți ochii și bucurați-vă de parfumul locurilor exotice. Combinația de acai și banane vă va ajuta să vă duceți mintea până în îndepărtata Americă de Sud. Gelul de duș Fresh Banana & Acai conține 90% ingrediente de origine naturală, iar sticla este realizată din material reciclat 97%. Aceasta înseamnă că acest gel de ...

Descriere


Nivea Gel de duș Fresh Banana & Acai (Refreshing Shower Gel) 300 ml

Vă place să aveți grijă de dvs., dar și de planetă? Parfumați pielea cu o combinație de banane și acai. Închideți ochii și bucurați-vă de parfumul locurilor exotice. Combinația de acai și banane vă va ajuta să vă duceți mintea până în îndepărtata Americă de Sud. Gelul de duș Fresh Banana & Acai conține 90% ingrediente de origine naturală, iar sticla este realizată din material reciclat 97%. Aceasta înseamnă că acest gel de duș are grijă nu numai de pielea dvs., ci și de natură. Pe lângă acai și banane, conține și lapte de cocos, care vă va asigura că pielea dumneavoastră rămâne moale la atingere și hidratată după duș.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nivea Gel de duș Fresh Banana & Acai (Refreshing Shower Gel) 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nivea Gel de duș Fresh Banana & Acai (Refreshing Shower Gel) 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.