Nivea Gel de duș Creme Soft 2 x 500 ml

35.00 lei (1 magazin)
Îngrijire delicată pentru duș. Datorită uleiului de migdale. Persoanele cu piele uscată se pot în sfârșit relaxa. După duș, pielea lor nu va fi uscată, ci frumos hidratată. Vă garantează: NIVEA Creme Soft gelul de duș îngrijitor. Îngrijiți-vă pielea chiar și în timpul dușului. Gelul de duș delicat nu vă va usca pielea. Dimpotrivă, o lasă frumos moale și hidratată, fără a-i perturba stratul microbian natural. Compoziția sa cr ...

Descriere


Nivea Gel de duș Creme Soft 2 x 500 ml

Îngrijire delicată pentru duș. Datorită uleiului de migdale. Persoanele cu piele uscată se pot în sfârșit relaxa. După duș, pielea lor nu va fi uscată, ci frumos hidratată. Vă garantează: NIVEA Creme Soft gelul de duș îngrijitor. Îngrijiți-vă pielea chiar și în timpul dușului. Gelul de duș delicat nu vă va usca pielea. Dimpotrivă, o lasă frumos moale și hidratată, fără a-i perturba stratul microbian natural. Compoziția sa cremoasă cu ulei de migdale hrănitor vă va răsfăța pielea în timpul spălării, iar parfumul decent vă va încânta simțurile. Senzația de piele perfect hidratată va rămâne chiar și după uscarea cu prosopul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nivea Gel de duș Creme Soft 2 x 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nivea Gel de duș Creme Soft 2 x 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.