Nis The Caligula Effect Overdose Ps4

245.78 lei (1 magazin)
The Caligula Effect Overdose Ps4 The Caligula Effect Overdose PS4 este un joc de tip Role Playing Game , lansat de NIS America , la data de 26.03.2019 . Caracteristici: O supradoza de noi caracteristici - Efectul Caligula : Supradozajul are o viziune imbunatatita! Explorati noi scenarii, noi sfarsituri si "Traseul interzis al muzicienilor", evadand in lumea virtuala a lui Mobius. Noile chipuri ale Kishimai High - Joaca in calitate de protagonistul de sex femini ...

Descriere


Nis The Caligula Effect Overdose Ps4

The Caligula Effect Overdose Ps4 The Caligula Effect Overdose PS4 este un joc de tip Role Playing Game, lansat de NIS America, la data de 26.03.2019.


Caracteristici:

  • O supradoza de noi caracteristici - Efectul Caligula: Supradozajul are o viziune imbunatatita! Explorati noi scenarii, noi sfarsituri si "Traseul interzis al muzicienilor", evadand in lumea virtuala a lui Mobius.
  • Noile chipuri ale Kishimai High - Joaca in calitate de protagonistul de sex feminin nou adaugat! In plus, intalniti doi noi membri ai Clubului Go-Home, care au fiecare propriul lor muzician Ostinato.
  • Folositi lantul imaginar! - Lupta de intoarcere se intalneste intr-un joc rafinat de lupta JRPG! Dezvoltati o strategie impecabila dupa ce ati folosit Lantul Imaginar pentru a anticipa ce vor face in continuare vrajmasii vostri!
  • Uniti-va si scapati - uneori e greu sa mergi singuri. Impreuna cu alti 500 de studenti in acest paradis imaginar, va veti imbunatati abilitatile in lupta si, in cele din urma, veti reveni la realitate

The Caligula Effect Overdose Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nis The Caligula Effect Overdose Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nis The Caligula Effect Overdose Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.