NIS America Ys VIII Lacrimosa of Dana Nintendo Switch

242.79 lei
(1 magazin)
Adol se trezește naufragiat și blocat pe o insulă blestemată. Acolo, el și ceilalți naufragiați pasageri pe care îi salvează formează un sat pentru a provoca fiarele înfricoșătoare și ruinele misterioase pe insula izolată. În acest sens, Adol începe să viseze la o fetiță misterioasă cu părul albastru care trăiește într-o lume necunoscută. Conținutul descărcabil anterior pentru versiunile PlayStation 4 și PS Vita ale lui Ys VIII: Lacrimosa de Dana va fi incl ...

Descriere - NIS America Ys VIII Lacrimosa of Dana Nintendo Switch


Adol se trezește naufragiat și blocat pe o insulă blestemată. Acolo, el și ceilalți naufragiați pasageri pe care îi salvează formează un sat pentru a provoca fiarele înfricoșătoare și ruinele misterioase pe insula izolată. În acest sens, Adol începe să viseze la o fetiță misterioasă cu părul albastru care trăiește într-o lume necunoscută. Conținutul descărcabil anterior pentru versiunile PlayStation 4 și PS Vita ale lui Ys VIII: Lacrimosa de Dana va fi inclus în versiunea Switch ca conținut bonus fără descărcare sau cumpărare necesară. Elementele pentru toate caracterele includ Costum de Pirate Deserted, Pug Hug Hug Pals: Feena, Lilia și Dark, Ochelari Stylși (x6) și Masca Veche (x6). Costume de baie Tropic este un element pentru Adol, Laxia, Ricotta și Dana. Costumul Eternian Scholar este un articol pentru Laxia. Nintendo Switch devine o versiune foarte specială a lui Ys VIII: Lacrimosa de Dana. Ediția Adventurer conține jocul Switch, o hartă a insulei Seiren pe două fețe, un mini-poster misterios Dana, trei cărți ale colecționarilor Heroic și o copertă reversibilă. În timp ce proviziile durează.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Ys VIII Lacrimosa of Dana Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Ys VIII Lacrimosa of Dana Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.