NIS America Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4

NIS America Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4
236.18 lei
(1 magazin)
Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4 Utawarerumono Zan Day One Edition PS4 este un produs care va fi lansat de Nis America la data de 31.12.2019 Sabii se vor ciocni cand serialul romantic Utawarerumono va intra intr-o serie de actiune. In toamna anului 2019,  Utawarerumono: Zan va fi lansat exclusiv pe PS4. Utawarerumono: Zan  este o reteta a povestii lui Haku care a inceput in Utawarerumono: Masca de deceptie , numai ca acum include cutscene complet animate si mai multe act ...

Descriere - NIS America Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4


Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4
Utawarerumono Zan Day One Edition PS4 este un produs care va fi lansat de Nis America la data de 31.12.2019

Sabii se vor ciocni cand serialul romantic Utawarerumono va intra intr-o serie de actiune. In toamna anului 2019,  Utawarerumono: Zan va fi lansat exclusiv pe PS4.

Utawarerumono: Zan  este o reteta a povestii lui Haku care a inceput in Utawarerumono: Masca de deceptie , numai ca acum include cutscene complet animate si mai multe actiuni. Dupa ce sa trezit cu amnezie, el ajunge sa fie prins in mijlocul unui razboi care are loc in intreaga natiune, in timp ce incearca sa afle mai multe despre trecutul sau misterios.
Similar cu seriale precum Dynasty Warriors sau Senran Kagura , Utawarerumono: Zan,  poate ca jucatorii sa-si aleaga personajul preferat din povestea lui Haku, apoi sa-i faca sa lupte cu valuri de dusmani intr-o maniera eleganta. Jocul va avea peste 12 caractere pentru a juca ca si cum ar fi protagonistul principal al Mask of Deception si Masca Adevarului  Haku, printesa Rulutieh, care se plimba pe animalul ei de companie Cocopo si pe mercenarul Ukon.

Intr-o alta serie, Utawarerumono: Zan are modul multiplayer online. In acest joc de actiune, puteti juca cu pana la patru persoane online.

Caracteristici :
  • Produs licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Utawarerumono Zan Day One Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.