NIS America Snk Heroines Tag Team Frenzy Nintendo Switch

108.64 lei
(1 magazin)
Joaca online sau cu prietenii ca eroine iconice snk în noul joc 2 vs 2 de lupte, fenomenul eroinei echipei SNK! activați mișcări speciale cu un singur buton și folosiți obiecte speciale pentru a schimba valul de bătălie! cu toate acestea, lupta nu este peste momentul în care ați destrămat suficient sănătatea. Odată ce adversarul dvs. este pe frânghii, utilizați tehnica de finalizare a visului pentru a câștiga meciul! stați pe alte bătălii online și pariați pe cin ...

Descriere - NIS America Snk Heroines Tag Team Frenzy Nintendo Switch


Joaca online sau cu prietenii ca eroine iconice snk în noul joc 2 vs 2 de lupte, fenomenul eroinei echipei SNK! activați mișcări speciale cu un singur buton și folosiți obiecte speciale pentru a schimba valul de bătălie! cu toate acestea, lupta nu este peste momentul în care ați destrămat suficient sănătatea. Odată ce adversarul dvs. este pe frânghii, utilizați tehnica de finalizare a visului pentru a câștiga meciul! stați pe alte bătălii online și pariați pe cine credeți că va câștiga folosind moneda în joc. Folosește-ți câștigurile pentru a cumpăra clipuri vocale și accesorii într-un sistem complet nou de costume și personaliza-ți eroina preferată în conținutul inimii tale! SNK Corporation toate drepturile rezervate. Licențiat și publicat de nis America, Inc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Snk Heroines Tag Team Frenzy Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Snk Heroines Tag Team Frenzy Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.