NIS America Saviors Of Sapphire Wings Stranger Of Sword City Revisited NSW

253.00 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Knights, Assemble !: Pune-ți toate puterile și viclenia pentru a înfrunta forțele Overlord of Darkness! Asamblează-ți petrecerea, dezvoltă-ți propriul stil de joc cu capcane și tactici și exploatează punctele slabe ale dușmanilor tăi pentru a învinge cei mai puternici servitori ai întunericului.Bound by Battle: Conduceți aliații în luptă și mențineți-i în viață pentru a vă întări legăturile și a le ...

Descriere


NIS America Saviors Of Sapphire Wings Stranger Of Sword City Revisited NSW

Descrierea Produsului:Knights, Assemble !: Pune-ți toate puterile și viclenia pentru a înfrunta forțele Overlord of Darkness! Asamblează-ți petrecerea, dezvoltă-ți propriul stil de joc cu capcane și tactici și exploatează punctele slabe ale dușmanilor tăi pentru a învinge cei mai puternici servitori ai întunericului.

Bound by Battle: Conduceți aliații în luptă și mențineți-i în viață pentru a vă întări legăturile și a le debloca adevăratul potențial. În afara câmpului de luptă, purtați conversații individuale cu tovarășii dvs. pentru a discuta despre istoria și perspectivele aventurilor voastre. Legăturile pe care le construiești cu aliații tăi vor fi adevăratul bastion împotriva luptei tale împotriva Overlord of Darkness!Hunters of Darkness: Întoarceți tabelele asupra locuitorilor răului, punând capcane pentru a învârti monștrii evazivi și periculoși și învingeți-i pentru a obține comori rare și puternice!

Reviziting Stranger of Sword City: Pune-ți la încercare abilitățile de explorare a temnițelor într-o altă aventură palpitantă cu Stranger of Sword City Revisited! Acest remaster al RPG-ului clasic vine cu conținut suplimentar, inclusiv opțiuni extinse de creare a personajelor, evenimente în joc și articole și echipamente noi!Poveste

Descoperiți o poveste despre război, întuneric și puterea legăturilor, care vin în vest pentru prima dată! Lumea este cufundată în ruină după ce Ol = Ohma, Overlord of Darkness îi învinge pe Cavalerii Rundei, ultimul bastion de apărare pentru omenire. 100 de ani mai târziu, un erou căzut revine la viață și trebuie să conducă o nouă generație de eroi să învingă forțele lui Ol = Ohma și să redea lumii și speranței lumii. Explorează temnițele, folosește capcane și combate priceperea pentru a învinge monștrii puternici și leagă-te de aliații tăi pentru a-ți debloca adevăratul potențial în această bijuterie RPG.

Dacă ți-a plăcut aventurile în Salvatorii aripilor de safir, te poți scufunda și în lumea Stranger of Sword City Revisited! Plină de conținut suplimentar, cum ar fi opțiuni extinse de creare a personajelor, evenimente în joc și articole și echipamente noi, această versiune îmbunătățită a hit-ului original cu crawlere în temniță este inclusă în Salvatorii aripilor de safir ca un joc bonus!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Saviors Of Sapphire Wings Stranger Of Sword City Revisited NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Saviors Of Sapphire Wings Stranger Of Sword City Revisited NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.