NIS America Mad Rat Dead PS4

198.00 lei
(1 magazin)
Visul unui șobolan a fost lăsat neîmplinit înainte de moartea sa ... Adică până când va avea oa doua șansă la viață! Având ocazia să-și refacă ultima zi pe Pământ, jucătorul trebuie să folosească noua putere a șobolanului pentru a-și pompa inima la timp cu muzica, ca nu cumva să-i epuizeze timpul. Mad Rat Dead combină acțiunea platformerului și mecanica ritmului pentru ca jucătorii să-și păstreze ochii și urechile în p ...

Descriere


NIS America Mad Rat Dead PS4

Visul unui șobolan a fost lăsat neîmplinit înainte de moartea sa ... Adică până când va avea oa doua șansă la viață! Având ocazia să-și refacă ultima zi pe Pământ, jucătorul trebuie să folosească noua putere a șobolanului pentru a-și pompa inima la timp cu muzica, ca nu cumva să-i epuizeze timpul. Mad Rat Dead combină acțiunea platformerului și mecanica ritmului pentru ca jucătorii să-și păstreze ochii și urechile în permanență!Melodii funky: avansați prin potrivirea intrărilor dvs. la ritmul pieselor de muzică captivante. Sau Exersați-vă intrările pe măsură ce vă familiarizați cu etapele testului de sunet!Stăpânirea muzicii: deblocați muzică pentru a amesteca și combina cu etape capabile de redare pentru diferite dificultăți. Apăsați butonul de derulare înapoi pentru încercări Infinite și săriți, Dash și treceți-vă drumul la cel mai mare scor!Artă audiovizuală: imagini cu desene animate Se amestecă cu un Punk Aesthetic pentru un stil de artă unic care se schimbă în funcție de numărul de combinații efectuate!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Mad Rat Dead PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Mad Rat Dead PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.