NIS America Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk

135.70 lei (1 magazin)
Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk Nintendo Switch Labyrinth of Refrain Coven of Dusk Nintendo Switch este un joc de tip RPG lansat de NIS America la data de 31.08.2018 , fiind disponibil pentru PS4 si Nintendo Switch. Jocul iti permite sa devii T ractatus De Monstrum , o carte vie care iti permite sa iti asamblezi propria armata de papusi luptatoare.   Aventureaza-te prin diferite labirinte si infrange diferiti monstri si culege diferite comori si intoarce ...

Descriere


NIS America Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk

Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk Nintendo Switch

Labyrinth of Refrain Coven of Dusk Nintendo Switch este un joc de tip RPG lansat de NIS America la data de 31.08.2018, fiind disponibil pentru PS4 si Nintendo Switch.

Jocul iti permite sa devii Tractatus De Monstrum, o carte vie care iti permite sa iti asamblezi propria armata de papusi luptatoare.
 

Aventureaza-te prin diferite labirinte si infrange diferiti monstri si culege diferite comori si intoarcete cu ele.
 

Construieste-ti o armata de papusi soldat si atribuie diferite roluri pe care sa le indeplineasca in lupta.

Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Labyrinth Of Refrain Coven Of Dusk sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.