NIS America Happy Birthdays Nintendo Switch

139.82 lei
(1 magazin)
Creați o întreagă lume în mâinile voastre! Zilele Happy Birthdays, un joc de nisip în care jucătorii creează lumi în formă de cub care dau naștere unor forme de viață diverse și unice, ajung pe Nintendo Switch. Prin experimentarea atentă, jucătorii pot modela geografia și pot modifica temperatura lumii lor pentru a crea condițiile pentru viață și pentru a asista la nașterea unui întreg ecosistem! ...

Descriere - NIS America Happy Birthdays Nintendo Switch


Creați o întreagă lume în mâinile voastre! Zilele Happy Birthdays, un joc de nisip în care jucătorii creează lumi în formă de cub care dau naștere unor forme de viață diverse și unice, ajung pe Nintendo Switch. Prin experimentarea atentă, jucătorii pot modela geografia și pot modifica temperatura lumii lor pentru a crea condițiile pentru viață și pentru a asista la nașterea unui întreg ecosistem!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America Happy Birthdays Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America Happy Birthdays Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.