NIS America God Wars The Complete Legend Nintendo Switch

176.99 lei
(1 magazin)
Versiunea Switch conține peste 100 de ore de conținut nou în Legend of Yomi, precum și povestea completă de la GOD WARS Future Past, incluzând toate DLC-ul său și actualizările mecanicii jocului pentru a vă perfecționa strategia! GOD WARS Legenda completă se extinde asupra versiunilor PS4 și Vita de anul trecut cu o mulțime de noi caracteristici. Experimentează povestirile tradiționale ale originii Japoniei din punctul de vedere al celor trei națiuni aflate în conflic ...

Descriere - NIS America God Wars The Complete Legend Nintendo Switch


Versiunea Switch conține peste 100 de ore de conținut nou în Legend of Yomi, precum și povestea completă de la GOD WARS Future Past, incluzând toate DLC-ul său și actualizările mecanicii jocului pentru a vă perfecționa strategia! GOD WARS Legenda completă se extinde asupra versiunilor PS4 și Vita de anul trecut cu o mulțime de noi caracteristici. Experimentează povestirile tradiționale ale originii Japoniei din punctul de vedere al celor trei națiuni aflate în conflict prin gameplay și cinematică frumoasă anime. Implicați într-o luptă tactică profundă cu o multitudine de clase de caractere. Explorați viețile eroilor care și-au făcut amprenta luptând împotriva soartei expuse înaintea lor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NIS America God Wars The Complete Legend Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NIS America God Wars The Complete Legend Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.