Nintendo Switch Joy-Con Neon Red Neon Blue

de la 1 328.95 lei (2 magazine)
DESCRIERE CONSOLA NINTENDO SWITCH JOY-CON NEON RED NEON BLUE NTN9010020   Oricând, oriunde, cu oricine Ai renunţat vreodată la un joc pentru că nu ai avut suficient timp să te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma în funcţie de situaţia în care te afli, asftel încât să te poţi juca jocurile preferate, indiferent cât de ocupat ai fi. Este o eră nouă, în care nu va trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă pe ...

Descriere


Nintendo Switch Joy-Con Neon Red Neon Blue

DESCRIERE

CONSOLA NINTENDO SWITCH JOY-CON NEON RED NEON BLUE NTN9010020
 
Oricând, oriunde, cu oricine Ai renunţat vreodată la un joc pentru că nu ai avut suficient timp să te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma în funcţie de situaţia în care te afli, asftel încât să te poţi juca jocurile preferate, indiferent cât de ocupat ai fi. Este o eră nouă, în care nu va trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă pentru a te juca – consola va fi cea care se va modifica în funcţie de stilul tău. Bucură-te de jocuri oricând, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile şi gratuite. Trei moduri de joc Mod TV Adunaţi-vă în jurul unui ecran mare şi bucuraţi-vă de sesiuni de joc cu public. Conectează consola la televizor pentru ca toată lumea să se poată juca, de la copii până la adulţi. E o modalitate plăcută de a te juca acasă împreună cu familia şi prietenii.
 
Mod Tabletop Împarte ecranul, împarte distracţia. Dacă nu ai acces la un televizor, montează standul atasat consolei şi oferă un Joy-Con unui prieten pentru a vă juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei. Mod Handheld Poartă cu tine un ecran mare, superb, oriunde ai merge. Bucură-te de aceeaşi experienţă de gameplay ca şi pe ecanul televizorului. Joacă-te jocuri captivante, pe care nu ai crezut că le vei putea juca oricând şi oriunde. Conectează până la 8 console pentru a juca multiplayer Jucătorii pot sincroniza până la 8 console Nintendo Switch pentru a juca, în multiplayer, jocuri cooperative sau competitive.
 
Dacă te înregistrezi pentru serviciul Online pentru Nintendo Switch*, vei putea juca alături de prieteni aflaţi la depărtare şi jucători din lumea întreagă. Abonaţii pot folosi aplicaţia dedicată pentru dispozitivele inteligente pentru a crea întâlniri de joacă, pentru a se întâni în lobby-uri sau pentru a face voice chat în timp ce se joacă. * Serviciul online contracost va fi disponibil gratuit până în toamna anului 2017, când va fi lansat oficial.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Switch Joy-Con Neon Red Neon Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Switch Joy-Con Neon Red Neon Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.