Nintendo Super Mario Maker 2 Limited Edition Switch

282.43 lei
(1 magazin)
Salt într-o nouă aventură Yoshi într-o lume făcută din obiecte de zi cu zi - cum ar fi cutii și pahare de hârtie! În calitate de Yoshi, veti sări, dobori dușmanii și veti porni într-o vânătoare de comori pentru a găsi toate obiectele de colecție diferite. Pe partea de basculare, etapele pot fi redate înapoi, oferind noi perspective de explorare și noi modalități de a localiza unele dintre elementele mai ascunse. Totul a început atunci când Kamek și Baby Bowser ...

Descriere


Nintendo Super Mario Maker 2 Limited Edition Switch

Salt într-o nouă aventură Yoshi într-o lume făcută din obiecte de zi cu zi - cum ar fi cutii și pahare de hârtie! În calitate de Yoshi, veti sări, dobori dușmanii și veti porni într-o vânătoare de comori pentru a găsi toate obiectele de colecție diferite. Pe partea de basculare, etapele pot fi redate înapoi, oferind noi perspective de explorare și noi modalități de a localiza unele dintre elementele mai ascunse. Totul a început atunci când Kamek și Baby Bowser și-au propus să fure o piatră de bijuterie. Legenda spune că acest artefact fabulos poate acorda purtătorului lor cele mai sălbatice vise! Dar atunci când pietrele artefactului sunt trimise zburând, acesta cade asupra lui Yoshi și prietenilor să le găsească. Din fericire, salvarea zilei poate fi cooperantă și provocatoare. Treceți un controler Joy-ConTM unui prieten pentru a face echipă in calitate de colegi Yoshis. De asemenea, modul Mellow oferă aripi lui Yoshi pentru o experiență mai ușoară, care poate veni la îndemână! Găsirea tuturor florilor, monedelor și Poochy Pups nu este nici o mică probă! Pentru o protecție suplimentară, îmbrăcați-vă într-unul dintre costumele artizanale pe care le puteți debloca în joc!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Super Mario Maker 2 Limited Edition Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Super Mario Maker 2 Limited Edition Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.