Nintendo Rbi Baseball 2020 Switch

199.31 lei
(1 magazin)
Rbi Baseball 2020 Nintendo Switch RBI Baseball 2020 Nintendo Switch este un produs lansat de Nintendo la data de 23.03.2020  Dezvolta-ti abilitatile cu echipa MLB din RBI Baseball 20! Fanii vor experimenta actualizari vizuale majore in acest an, precum si inovatii in ceea ce priveste amplasarea, lovirea si mecanica de rulare a bazei. Noua camera de pitching in stil de difuzare ofera jucatorilor o perspectiva complet diferita, oferind jocului un sentiment nou. Fanii ca ...

Descriere


Nintendo Rbi Baseball 2020 Switch

Rbi Baseball 2020 Nintendo Switch
RBI Baseball 2020 Nintendo Switch este un produs lansat de Nintendo la data de 23.03.2020 

Dezvolta-ti abilitatile cu echipa MLB din RBI Baseball 20!
Fanii vor experimenta actualizari vizuale majore in acest an, precum si inovatii in ceea ce priveste amplasarea, lovirea si mecanica de rulare a bazei.

Noua camera de pitching in stil de difuzare ofera jucatorilor o perspectiva complet diferita, oferind jocului un sentiment nou.

Fanii care au asteptat atat de mult RBI 20 vor putea incepe de astazi sa intre in joc si sa spere la castigarea bataliei semnate de Christian Yelich, outfielderul All-Star Milwaukee Brewers.
Sa inceapa meciul!

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Rbi Baseball 2020 Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Rbi Baseball 2020 Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Rbi Baseball 2020 Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.