Nintendo Maitetsu Pure Station Switch

Maitetsu Pure Station Nintendo Switch Maitetsu Pure Station Nintendo Switch este un produs lansat de Nintendo la data de 17.01.2020, special pentru fanii Nintendo Switch. Sotetsu si-a pierdut intreaga familie intr-un accident feroviar si a fost adoptat in gospodaria Migita, care conduce o fabrica de bere Shochu in orasul Ohitoyo. S-a intors in orasul natal pentru a-l salva de poluarea potentiala a apei care ar aparea daca ar accepta propunerea de a construi o fabrica de aerocraft in ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nintendo Maitetsu Pure Station Switch

Maitetsu Pure Station Nintendo Switch Maitetsu Pure Station Nintendo Switch este un produs lansat de Nintendo la data de 17.01.2020, special pentru fanii Nintendo Switch.

Sotetsu si-a pierdut intreaga familie intr-un accident feroviar si a fost adoptat in gospodaria Migita, care conduce o fabrica de bere Shochu in orasul Ohitoyo.

S-a intors in orasul natal pentru a-l salva de poluarea potentiala a apei care ar aparea daca ar accepta propunerea de a construi o fabrica de aerocraft in apropiere.

El s-a trezit accidental pe RailRoad Hachiroku si a devenit proprietarul ei. In diferite scopuri, au fost de acord sa o ajute sa gaseasca locomotiva ei pierduta, cu ajutorul domnului sau vitreg Hibiki, al primarului orasului si al sefului feroviar local, Paulette si altii.
Maitetsu Pure Station Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Maitetsu Pure Station Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Maitetsu Pure Station Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.