Nintendo Fitness Boxing 2 NSW

de la 210.90 lei
(2 magazine)
Descrierea Produsului: Antrenează-te acasă și dă cu pumnul în ritmJab, uppercut, dodge și multe altele pentru melodii pop captivante în acest joc de box ritmic! Dodges, rațe și mișcări de pas transformă boxul de fitness într-un antrenament pe tot corpul. Treceți un controler Joy-Con la un prieten de exerciții și boxați la ritm împreună.Personalizați-vă antrenamentul cu ajutorul unui instructor virtualAlegeți dintre nouă instructori virtua ...

Descriere - Nintendo Fitness Boxing 2 NSW


Descrierea Produsului:
Antrenează-te acasă și dă cu pumnul în ritm

Jab, uppercut, dodge și multe altele pentru melodii pop captivante în acest joc de box ritmic! Dodges, rațe și mișcări de pas transformă boxul de fitness într-un antrenament pe tot corpul. Treceți un controler Joy-Con la un prieten de exerciții și boxați la ritm împreună.

Personalizați-vă antrenamentul cu ajutorul unui instructor virtualAlegeți dintre nouă instructori virtuali, selectați un nivel de provocare de la ușor la greu și pregătiți-vă un antrenament de către antrenorul dvs. sau creați unul singur de la zero în Training gratuit. Consultați exemple detaliate, exersați mișcări specifice și primiți feedback util de la instructor pentru a profita la maximum de antrenament!

Încălziți-vă cu jocul original Fitness Boxing și apoi transferați-vă profilul în jocul Fitness Boxing 2: Rhythm & ExercisePăstrați-vă progresul din jocul original Fitness Box și transferați-vă profilul în jocul Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, odată achiziționat.

Faceți-vă antrenamentele zilnice și boxați (și bop) la ritm. Treceți un controler Joy-Con (sau două *) unui partener de antrenament pentru a vă bucura de o sesiune de box cu 2 jucători condusă de instructorul dvs. din joc. Acești instructori virtuali au personalități și stiluri diferite, așa că încercați-le și găsiți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine! Realizări complete pentru a primi bilete pe care le puteți răscumpăra pentru ținute pentru a vă pregăti antrenorul într-un mod de fitness.Indiferent de dificultatea pe care o joci, poți revizita exerciții specifice pentru practică sau poți urmări exemple detaliate pentru a observa forma perfectă.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise este un mod de a intra într-un antrenament ghidat, de a vă urmări activitatea și de a asculta câteva gemuri populare, optimiste.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Fitness Boxing 2 NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Fitness Boxing 2 NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.