Nintendo Call Of Cthulhu Nintendo Switch

de la 121.86 lei
(2 magazine)
Call Of Cthulhu Nintendo Switch Call Of Cthulhu Nintendo Switch este un produs lansat de Nintendo la data de 08.10.2019 special pentru fanii Nintendo Investigatorul privat Edward Pierce este trimis sa investigheze moartea tragica a familiei Hawkins pe insula indepartata Darkwater. Cufundati-va in lumea iconica a Lovecraft, facuta din ororile cosmice, nebunia neasteptata si vechii zei ascunsi. Echilibrand linia fina care separa ratiunea de nebunie, vei incerca sa-ti pastrez ...

Descriere - Nintendo Call Of Cthulhu Nintendo Switch


Call Of Cthulhu Nintendo Switch
Call Of Cthulhu Nintendo Switch este un produs lansat de Nintendo la data de 08.10.2019 special pentru fanii Nintendo

Investigatorul privat Edward Pierce este trimis sa investigheze moartea tragica a familiei Hawkins pe insula indepartata Darkwater.
Cufundati-va in lumea iconica a Lovecraft, facuta din ororile cosmice, nebunia neasteptata si vechii zei ascunsi.

Echilibrand linia fina care separa ratiunea de nebunie, vei incerca sa-ti pastrezi sanatatea in fata unei lumi infricosatoare, plina de conspiratii, culturi fanatice si mistere dincolo de limitele realitatii sau vei lasa adevarul sa se corupa?

Sunteti pregatiti sa incepeti jocul?
Call Of Cthulhu Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Call Of Cthulhu Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Call Of Cthulhu Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.