Nintendo BAYONETTA 2 + 1 DDC SPECIAL EDITION Switch

331.97 lei
(1 magazin)
Include Bayonetta 2 pe un card de joc Nintendo Switch, un cod de descărcare pentru Bayonetta, un sticker cu cartelă SteelBook și Bayonetta și cărți Verse. Deplasați mișcări elegante și arme mortale, cum ar fi arcul otrăvitor și flăcări de sânge Echipați-vă cu alți jucători în tagul de 2 jucători Modul co-op Climax prin wireless local sau online (accesoriile suplimentare trebuie vândute separat) ...

Descriere


Nintendo BAYONETTA 2 + 1 DDC SPECIAL EDITION Switch

Include Bayonetta 2 pe un card de joc Nintendo Switch, un cod de descărcare pentru Bayonetta, un sticker cu cartelă SteelBook și Bayonetta și cărți Verse. Deplasați mișcări elegante și arme mortale, cum ar fi arcul otrăvitor și flăcări de sânge Echipați-vă cu alți jucători în tagul de 2 jucători Modul co-op Climax prin wireless local sau online (accesoriile suplimentare trebuie vândute separat)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo BAYONETTA 2 + 1 DDC SPECIAL EDITION Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo BAYONETTA 2 + 1 DDC SPECIAL EDITION Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.