Nintendo Ash Of Gods Redemption Switch

de la 108.60 lei
(2 magazine)
Ash Of Gods Redemption Nintendo Switch Ash Of Gods Redemption Nintendo Switch este un produs care va fi lansat de Nintendo la data de 31.12.2019 Ash of Gods povesteste intamplarea a trei protagonisti distinsi care s-au ridicat pentru a face fata unei amenintari seculare care se credea odata ca fiind un simplu folclor. Capitanul Thorn Brenin, garda de corp Pheng Lo, scribul Hopper Rouley si multi altii nu stiu ca seceratori a revenit cu intentia de a pune lumea la foc si sabie pent ...

Descriere


Nintendo Ash Of Gods Redemption Switch

Ash Of Gods Redemption Nintendo Switch
Ash Of Gods Redemption Nintendo Switch este un produs care va fi lansat de Nintendo la data de 31.12.2019

Ash of Gods povesteste intamplarea a trei protagonisti distinsi care s-au ridicat pentru a face fata unei amenintari seculare care se credea odata ca fiind un simplu folclor. Capitanul Thorn Brenin, garda de corp Pheng Lo, scribul Hopper Rouley si multi altii nu stiu ca seceratori a revenit cu intentia de a pune lumea la foc si sabie pentru a trezi zeii adormiti.

Scenariul Ash of Gods evolueaza in mod constant in functie de alegerile jucatorilor, uneori chiar ducand la moarte. Dar moartea unui personaj nu inseamna sfarsitul jocului. In schimb, povestea avanseaza odata cu moartea acestui personaj, iar alegerile anterioare continua sa influenteze evenimentele viitoare.
Combaterea in Ash of Gods este un amestec de strategie traditionala bazata pe turn si jocul CGC. Desi tactica individuala depinde de abilitatile si clasele personajelor tale, vei debloca si acumula cartele pentru a elibera abilitati puternice, schimband uneori cursul unei batalii.

Caracteristici:
  • Produs licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Ash Of Gods Redemption Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Ash Of Gods Redemption Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Ash Of Gods Redemption Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.