Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR NIKKOR

de la 1 749.00 lei (3 magazine)
Descriere Zoom de telefotografie compact pentru aparate foto mirrorless Încadrați portrete unice. Captați acțiunea de la distanță. Cu o distanță focală maximă de 250 mm, acest zoom de 5x cu focalizare rapidă ajunge mai departe decât majoritatea. Este perfect pentru călătorii și are performanțe remarcabile în orice situație, oferind fotografii și filme de o claritate deosebită. Mai multă lumină. Mai multă libertate. Oportunitățile abundă cu u ...

Descriere


Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR NIKKOR

Descriere
Zoom de telefotografie compact pentru aparate foto mirrorless
Încadrați portrete unice. Captați acțiunea de la distanță. Cu o distanță focală maximă de 250 mm, acest zoom de 5x cu focalizare rapidă ajunge mai departe decât majoritatea. Este perfect pentru călătorii și are performanțe remarcabile în orice situație, oferind fotografii și filme de o claritate deosebită.

Mai multă lumină. Mai multă libertate.
Oportunitățile abundă cu un zoom de telefotografie atât de versatil. Aveți capacitatea de a focaliza clar scenele îndepărtate. Și viteza de focalizare pentru a surprinde acțiunea. Indiferent ce fotografiați, montura Z largă de la Nikon îi permite acestui obiectiv să capteze mai multă lumină pe întregul cadru. Obţineţi mai multă profunzime, mai multe detalii şi culori în fiecare fotografie şi film.

Acţiune
Bucurați-vă de libertatea de a acționa zoomul pentru close-up-uri dramatice ale subiectelor îndepărtate sau de a fotografia cu o perspectivă largă, pentru a încadra întreaga scenă. Veți capta imagini de o claritate reală, chiar și atunci când acțiunea este rapidă.

Portrete
Puteți capta de la distanță portrete cu bokeh cursiv, chiar și în lumină scăzută. O distanță minimă de focalizare de doar 0,5 m vă permite să focalizați clar subiectele care sunt mai aproape.

Filme
Indiferent dacă aranjați scena sau acționați zoomul spre orizonturi îndepărtate, acest obiectiv focalizează cursiv și silențios. Obțineți segmente video clare și stabile în 4K, chiar dacă filmați în timp ce mergeți.

Apropiați-vă de viață
Indiferent dacă fotografiați sau filmați, acest obiectiv NIKKOR Z excelează în orice moment. Sistemul de reducere a vibrațiilor, care este încorporat în obiectiv, vă permite să fotografiați cu timpi de expunere cu până la 5 trepte mai lungi decât ar fi altfel posibil.¹ Puteți să obțineți fotografii mai clare în timp ce lumina zilei se atenuează sau să filmați fără efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto. Focalizarea este rapidă și practic fără sunet.

Preluați controlul
Inelul de control silențios poate fi utilizat pentru funcții cheie precum focalizarea manuală, controlul diafragmei (foarte indicat pentru tranzițiile cursive în timpul înregistrărilor video) și compensarea expunerii.

Fiți pregătit
Nu pierdeți nicio ocazie de a fotografia. Mecanismul de obiectiv retractabil fără buton este rapid și simplu de utilizat. Pur și simplu extindeți sau retrageți obiectivul rotind inelul de zoom.

Călătoriți cu un bagaj ușor
Acest zoom de telefotografie pentru aparate foto mirrorless în format DX este foarte compact când este retras. Când retrageți obiectivul, acesta se blochează pe poziție, astfel încât să nu alunece și să se extindă în timp ce este în geantă.

¹ Conform standardelor CIPA

Specificatii tehnice
Constructie obiectiv 16 elemente in 12 grupuri (inclusiv 1 lentila ED)
Scala distante focale Gradata in milimetri (50, 70, 100, 135, 200, 250)
Garantie 2 ani
Cod produs JMA707DA
Tip obiectiv Montura Z
Format obiectiv DX
Distanta focala 50 - 250 mm
Diafragma maxima f/4.5-6.3
Diafragma minima f/22-32
Distanta minima de focalizare Pozitie de zoom la 50 mm: 0.5 m, pozitie de zoom la 70 mm: 0.52 m, pozitie de zoom la 100 mm: 0.58 m, pozitie de zoom la 135 mm: 0.65 m, pozitie de zoom la 200 mm: 0.83 m, pozitie de zoom la 250 mm: 1 m (masurata de la planul focal)
Nr. lamele diafragma 7 (diafragma circulara)
Filtru 62 mm
Greutate (g) 405
Alte accesorii Parasolar HB-90A, husa pentru obiectiv CL-C1
Accesorii capace Capac frontal cu clic pentru obiectiv LC-62B, capac posterior pentru obiectiv LF-N1

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR NIKKOR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR NIKKOR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.