Nikon Z 24–70mm f/2.8 S

11 999.00 lei (1 magazin)
Obiectiv cu zoom standard profesional, de f/2.8Bucurati-va de versatilitatea unui zoom cu deschidere mare a diafragmei, de 24–70 mm, intr-un corp foarte compact. Cu sistemul sau optic avansat si etansarea cuprinzatoare impotriva intemperiilor, acest obiectiv mirrorless pentru fotografiere pe intregul cadru este un adevarat performer in orice lumina – este esential.PROFESIONAL24–70 MMDIAFRAGMĂ FIXĂF/2.8ACOPERIREARNEOCALITATEALINIEI SAFISAJOLED PREZENTARE  GALERIE ...

Descriere


Nikon Z 24–70mm f/2.8 S

Obiectiv cu zoom standard profesional, de f/2.8Bucurati-va de versatilitatea unui zoom cu deschidere mare a diafragmei, de 24–70 mm, intr-un corp foarte compact. Cu sistemul sau optic avansat si etansarea cuprinzatoare impotriva intemperiilor, acest obiectiv mirrorless pentru fotografiere pe intregul cadru este un adevarat performer in orice lumina – este esential.PROFESIONAL24–70 MMDIAFRAGMĂ FIXĂF/2.8ACOPERIREARNEOCALITATEALINIEI SAFISAJOLED PREZENTARE  GALERIE FOTO/VIDEO  ACCESORII  SPECIFICATII TEHNICEImagini impresionante. Povesti fascinante.Gasiti punctul focal al povestii, cu zoomul standard profesional, adaptabil la nevoile dumneavoastra. Acest obiectiv de 24–70 mm, f/2.8 dezvaluie mai multe detalii si ofera performante de close-up nemaiintalnite pana acum la alte obiective cu acest interval de distante focale. Puteti controla parametrii de fotografiere direct de la obiectiv. Iar constructia rezistenta face fata in orice loc.Profunzime naturalaMontura Z larga si diafragma circulara constanta, cu 9 lame, de f/2.8, ofera performante excelente in orice lumina. Surprindeti imagini superbe ale galaxiilor. Si bokeh cu aspect natural, gradat cursiv pana la marginile cadrului.Fotografii remarcabile de aproapeClaritatea este deosebita – exceptionala la distante mici. O distanta minima de focalizare de numai 0,38 m pe intregul interval de zoom va permite sa controlati cadrul de la close-up pana la infinit.Adio pete luminoaseChiar si sursele de lumina punctiforme sunt redate cu detalii frumoase, gratie unui design cu 17 elemente in 15 grupuri. Acoperirile ARNEO si cu nanocristale contracareaza formele dublate si petele luminoase cauzate de razele de lumina ce patrund in obiectiv din diferite directii.Mai multa lumina. Mai multa libertate.Reportaje. Nunti. Reclame. Indiferent ce fotografiati, fiecare componenta a unei scene este reprodusa cu claritate naturala. Chiar si stelele si luminile stradale sunt reproduse ca mici puncte rotunde. Iar daca povestea cere imagini video, obtineti controlul precis al profunzimii de camp chiar de la obiectiv.Un obiectiv. In aproape orice loc.Acest obiectiv este complet etansat impotriva intemperiilor si pregatit pentru utilizarea profesionala zilnica. O acoperire cu fluor respinge apa, praful si murdaria, fara a compromite calitatea imaginii.INSTINCTIVInelele de zoom si de focalizare regleaza setarile exact cu cuplul de care este nevoie. Inelul de control poate fi utilizat pentru controlul fara sunet al diafragmei sau pentru compensarea expunerii.ADAPTABILDe la blocare AF pana la masurare, bracketing si nu numai. Puteti sa asociati butonului Fn al obiectivului pana la 21 de functii diferite.INFORMATII CONCENTRATEUn panou OLED cu afisaj de informatii va permite sa verificati rapid diafragma, distanta de focalizare, distanta focala exacta si profunzimea de camp corecta a obiectivului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon Z 24–70mm f/2.8 S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon Z 24–70mm f/2.8 S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.