Nikon FSA-L2

6 199.99 lei
(1 magazin)
Adaptor pentru digiscoping cu funcţie de zoom. Vă permite să surprindeţi imagini supertelefotografice utilizând combinaţii specifice de dispozitive fieldscope de la Nikon şi aparate foto digitale SLR. Dispune de un factor de mărire de 3,5x care vă permite să surprindeţi lumea în prim-planuri extraordinare. Pentru informaţii suplimentare privind compatibilitatea acestui articol cu alte produse Nikon, consultaţi secţiunea “Produse similare” de mai jos ...

Descriere


Nikon FSA-L2

Adaptor pentru digiscoping cu funcţie de zoom. Vă permite să surprindeţi imagini supertelefotografice utilizând combinaţii specifice de dispozitive fieldscope de la Nikon şi aparate foto digitale SLR. Dispune de un factor de mărire de 3,5x care vă permite să surprindeţi lumea în prim-planuri extraordinare.
Pentru informaţii suplimentare privind compatibilitatea acestui articol cu alte produse Nikon, consultaţi secţiunea “Produse similare” de mai jos.

 

Caracteristici principale

Conectare rapidă şi facilă la dispozitivele fieldscope Nikon EDG. se montează direct pe montura F de pe un aparatele foto SLR digitale Nikon.

Funcţie de zoom cu interval de mărire de 3,5x.

Tratament multi-strat pentru imagini luminoase, intense.

Design sofisticat: completează corpurile dispozitivelor fieldscope EDG.

Intervalul maxim al distanţei focale în format FX este de 500 – 1750 mm, când este ataşat la un dispozitiv fieldscope EDG 85, 85A, 85 VR sau 85A VR (echivalent format DX: 750 – 2625 mm).

Compatibil cu o serie de moduri ale aparatului foto: funcţionează cu aparatul foto în modul manual (M) cu măsurarea expunerii şi în modul automat cu prioritate diafragmă (A).

Compact şi uşor: perfect pentru purtat la dumneavoastră.

Specificaţii tehnice
Distanţă focală cu EDG 85
500 – 1750 mm (format echivalent 35 mm)
Valoare f EDG 85
5.9 – 21
Distanţă focală cu EDG 65
400 – 100 mm (format echivalent 35 mm)
Valoare f EDG 65
6.2 – 22
Dimesiune
61 mm x 150 mm (fără capace)
Greutate
450 g (fără capace)
Mai multe specificaţii

Specificatii tehnice
Tip Garantie Cod produs Compatibilitate
Adaptor
1 an
BDB810AA
permite montarea lunetelor terestre Nikon direct pe SLR-uri Nikon

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon FSA-L2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon FSA-L2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.