Nikon D7500 Body

de la 4 799.99 lei
(2 magazine)
Cautarea imaginii perfecte va poate purta oriunde. Porniti la drum cu D7500, aparatul foto puternic, agil si complet conectat. Inregistrati frumusetea pe care o gasiti, cu o calitate de top a imaginii in format DX, mostenita de la aparatul foto D500 de la Nikon.Aici. Sau acolo. Pe intuneric sau in lumina. Aveti posibilitatea de a surprinde imagini unice. Senzor in format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli.D7500 asigura imagini clare, de inalta definitie, cu ...

Descriere


Nikon D7500 Body

Cautarea imaginii perfecte va poate purta oriunde. Porniti la drum cu D7500, aparatul foto puternic, agil si complet conectat. Inregistrati frumusetea pe care o gasiti, cu o calitate de top a imaginii in format DX, mostenita de la aparatul foto D500 de la Nikon.Aici. Sau acolo. Pe intuneric sau in lumina. Aveti posibilitatea de a surprinde imagini unice. Senzor in format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli.D7500 asigura imagini clare, de inalta definitie, cu gradatii bogate ale tonurilor. Va veti bucura de recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si de performante superioare la sensibilitati ISO ridicate. Veti fi uimit de calitatea segmentelor de film 4K/UHD realizate.

Iar sistemul Picture Control incorporat in aparatul foto va permite sa aplicati cu usurinta propriul stil creativ, indiferent daca inregistrati imagini statice sau video.Excelati in lumina scazuta. Avand o sensibilitate ISO 100-51200, care se poate extinde pana la ISO 1640000 (echivalent), D7500 nu se teme de intuneric.Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5 asigura o calitate remarcabila a imaginii pe intregul interval ISO. Zgomotul de imagine fin este redus dramatic si chiar si imaginile decupate, fotografiate la valori ISO ridicate, isi pastreaza calitatea. Setarea Hi 5 va permite sa fotografiati la o sensibilitate incredibila, ISO 1640000 (echivalent) si sa utilizati la maximum lumina disponibila.

Surprindeti detaliile. Recunoastere extraordinara a subiectelor.Fotografiati cu expuneri precise si compozitii dinamice. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli si sistem de recunoastere a scenei avansat.Aparatul foto dispune de un senzor de masurare RGB de 180K pixeli si de un sistem de recunoastere a scenei avansat, care se combina pentru a va asigura ca veti obtine imaginea dorita – chiar si atunci cand scena implica subiecte mai mici sau care se misca rapid. Pentru scenele cu contrast ridicat, noua masurare evaluativa a zonelor luminoase va acorda prioritate celor mai luminoase elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone luminoase complet albe.Pastrati claritatea. AF de inalta precizie.Indiferent ce fotografiati, sistemul AF cu 51 de puncte va urmari subiectul, se va fixa pe acesta si ii va mentine focalizarea. Chiar daca singura lumina este lumina lunii.Sistemul AF dispune de 15 senzori centrali de tip cruce si este precis pana la impresionanta valoare de -3 EV.

Puteti inregistra imagini clar definite, pe timp de noapte, fara a utiliza iluminare suplimentara. Modul zona AF grup asigura caracteristici imbunatatite de detectare si urmarire a subiectelor atunci cand se fotografiaza subiecte care sunt relativ mici si aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atentia de la subiect.Specializati-va in cinematografie. Segmente de film 4K/UHD.Duceti filmele la urmatorul nivel. Inregistrati cu detalii de ultra-inalta definitie, cu pana la 30 de cadre pe secunda.Inregistrati segmente de film 4K/UHD 30p uimitoare sau imagini video Full HD (1080p) la cadente de cadre de pana la 50p/60p. Aparatul foto ofera o iesire HDMI curata: puteti chiar sa transmiteti simultan continutul HDMI necomprimat catre un dispozitiv extern si catre cardul de memorie SD din aparatul foto. Puteti optimiza continutul video pentru dispozitivele inteligente, inregistrand in formatele MP4 si AAC.

Iar sistemul de reducere electronica a vibratiilor de la Nikon reduce dramatic efectele tremuratului aparatului foto cand inregistrati filme Full HD cu aparatul foto tinut in mana.Surprindeti schimbarile. Filmare secventiala.Transformati scenele de strada si rasariturile in secvente dramatice, de mare viteza, utilizand temporizatorul de interval si functia de filmare secventiala de calitate 4K/UHD, ambele incorporate.Generati cu usurinta filmari secventiale 4K/UHD si Full HD in aparatul foto. Functia de uniformizare a expunerii va reduce efectele de clipire nedorite, cand fotografiati utilizand un mod de expunere automat, precum modul cu prioritate de diafragma.Momentul este al dumneavoastra. Fotografiere continua la 8 fps.Gasiti fotografia perfecta, chiar daca aceasta este ascunsa privirii de prea multa miscare.

Inregistrati 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini JPEG intr-o singura serie de mare viteza.Nu ratati niciodata momentul care defineste evenimentul. Fotografiati cu pana la aprox. 8 fps, pentru aprox. 50 de cadre in format RAW comprimat fara pierderi, de 14 biti. Sau inregistrati pana la 100 de cadre in format mare JPEG Fine, in timpul unei singure serii de mare viteza. Urmarirea AF/AE completa din timpul fotografierii continue va asigura ca viteza mare nu compromite precizia.Vizualizati din diverse unghiuri. Ecran cu inclinare si comenzi tactile.Imaginile aventuroase sunt pretutindeni. Atingeti monitorul cu ecran tactil subtire, cu inclinare, pentru a focaliza si a fotografia din pozitii inalte si unghiuri neobisnuite.Monitorul de 8 cm (3,2 inci) cu inclinare va permite sa operati functiile AF si de declansare prin intermediul comenzilor tactile atunci cand fotografiati cu vizualizare in timp real. In plus, selectorul de comanda si selectorul multiplu sunt bine amplasate, astfel incat sa va fie usor sa modificati setarile pe masura ce fotografiati.Ramaneti fidel propriei viziuni. Vizor optic de inalta rezolutie.Surprindeti imaginea perfecta fara a fi deranjat de alte elemente.

Cu un vizor optic cu pentaprisma, care ofera o acoperire a cadrului de aproximativ 100 %, acest lucru este posibil.Sistemul optic al vizorului asigura o vizualizare incredibil de clara prin obiectiv. Lumina soarelui, luminile intense si miscarile exterioare sunt blocate: fotografiati ceea ce vedeti. Iar daca utilizati un obiectiv de telefotografie, vizorul va permite sa adoptati o pozitie de fotografiere care ofera o priza mai stabila.Impartasiti momentele palpitante. SnapBridge.Mentineti aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu SnapBridge. Sincronizati fotografiile pe masura ce le realizati. Utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta.

Aplicatia SnapBridge de la Nikon va permite sa mentineti aparatul foto D7500 conectat permanent la dispozitivul dumneavoastra inteligent, prin tehnologia Bluetooth® low energy¹. Sincronizati fotografiile cu cele din dispozitiv in timp ce fotografiati, fara a fi necesar sa va reconectati de fiecare data. Transferati manual filme oricand doriti, prin intermediul functiei Wi-Fi®² incorporate in aparatul foto. De asemenea, conectivitatea asigurata de SnapBridge va permite sa utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta.Mergeti mai departe. Agilitate DX.Agil, rezistent si plin de energie. D7500 este pregatit sa faca fata aspiratiilor dumneavoastra.D7500 dispune de un maner adanc, dand senzatia ca acest aparat foto este o extensie fireasca a mainii. Puteti fotografia fara intrerupere pe perioade lungi, cu o singura incarcare a acumulatorului. Obturatorul de inalta performanta a fost testat pentru 150.000 de cicluri.

Iar corpul aparatului foto este etansat impotriva intemperiilor si ajuta la impiedicarea patrunderii prafului si a picaturilor de apa, care altfel ar deteriora componentele electronice.Abordati orice perspectiva. Obiective Nikon.Bucurati-va din plin de claritatea si versatilitatea obiectivelor NIKKOR in format DX. Mergeti mai departe, cu un obiectiv FX si cu factorul de decupare de 1,5x al senzorului DX al aparatului foto.Fiti pregatit. Accesorii pentru sistem.De la dispozitive Speedlight pana la microfoane, universul de accesorii de la Nikon va va oferi dispozitivele potrivite pentru calatoria dumneavoastra fotografica in cautarea noului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon D7500 Body de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon D7500 Body sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.