Nikon AF-S 600mm f/4 E FL ED VR

de la 64 999.98 lei
(2 magazine)
Noul obiectiv de 600 mm este cu 25 la suta mai usor decat predecesorul sau.Dispune de o diafragma electromagnetica pentru expuneri consistente, mai precise in timpul fotografierii in serii de mare viteza, o urmarire AF superioara si controlul stabil al expunerii automate.De asemenea dispune si de sistemul de reducere al vibratiilor VR - care include modul SPORT pentru urmarirea actiunilor rapide.Constructii optice noi, care includ elemente din sticla usoara cu fluorina, tratament Nano ...

Descriere


Nikon AF-S 600mm f/4 E FL ED VR

Noul obiectiv de 600 mm este cu 25 la suta mai usor decat predecesorul sau.Dispune de o diafragma electromagnetica pentru expuneri consistente, mai precise in timpul fotografierii in serii de mare viteza, o urmarire AF superioara si controlul stabil al expunerii automate.De asemenea dispune si de sistemul de reducere al vibratiilor VR - care include modul SPORT pentru urmarirea actiunilor rapide.Constructii optice noi, care includ elemente din sticla usoara cu fluorina, tratament Nano Crystal, sticla ED si beneficiaza de acoperirea cu fluor brevetata de Nikon, care protejeaza in mod eficient de apa, praf si murdarie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon AF-S 600mm f/4 E FL ED VR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon AF-S 600mm f/4 E FL ED VR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.