Nighthawk Interactive Azure Striker Gunvolt Striker Pack

de la 130.42 lei (3 magazine)
Azure Striker Gunvolt Striker Pack Nintendo Switch Azure Striker Gunvolt Striker Pack Nintendo Switch este un joc lansat la data de 31.10.2017. Descriere: - Doua jocuri in unu! Jucatorii au ocazia sa detina si sa joace atat Azure Striker Gunvolt, cat si continuarea sa, Azure Striker Gunvolt 2, pentru Nintendo! - Tone de noi caracteristici si imbunatatiri! datorita functiei Switch Hardware, frame-rate au fost modernizate de la 30 FPS la 60 FPS! - Noul aspect intuitiv, imbu ...

Descriere


Nighthawk Interactive Azure Striker Gunvolt Striker Pack

Azure Striker Gunvolt Striker Pack Nintendo Switch

Azure Striker Gunvolt Striker Pack Nintendo Switch este un joc lansat la data de 31.10.2017.

Descriere:
- Doua jocuri in unu! Jucatorii au ocazia sa detina si sa joace atat Azure Striker Gunvolt, cat si continuarea sa, Azure Striker Gunvolt 2, pentru Nintendo!
- Tone de noi caracteristici si imbunatatiri! datorita functiei Switch Hardware, frame-rate au fost modernizate de la 30 FPS la 60 FPS!
- Noul aspect intuitiv, imbunatatirea graficii si imbunatatirea gameplay-ului pentru Switch!

Azure Striker Gunvolt Striker Pack Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nighthawk Interactive Azure Striker Gunvolt Striker Pack de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nighthawk Interactive Azure Striker Gunvolt Striker Pack sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.