Niavis Seminte de Chia 1kg

Seminte de Chia 1kg de la NIAVIS Semintele de chia sunt unele dintre alimentele cu cel mai valoros continut nutritional. Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud. Acestea se pot consuma zilnic, intrucat au o concentratie mai mare de acizi grasi Omega 3 decat pestele, mai multe proteine decat soia si mai multe fibre decat semintele de in sau alte tipuri de produse. Ingrediente: 100% Seminte de Chia (Salvia hispanica) Semintele de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Niavis Seminte de Chia 1kg

Seminte de Chia 1kg de la NIAVIS


Semintele de chia sunt unele dintre alimentele cu cel mai valoros continut nutritional. Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud. Acestea se pot consuma zilnic, intrucat au o concentratie mai mare de acizi grasi Omega 3 decat pestele, mai multe proteine decat soia si mai multe fibre decat semintele de in sau alte tipuri de produse.

Ingrediente: 100% Seminte de Chia (Salvia hispanica)

Semintele de chia absorb lichidul in care se afla, capatand o consintenta ca de jeleu, fiind astfel un produs foarte versatil si usor de folosit in bucatarie.

Tips: Liochidele calde favorizeaza obtinerea texturii gelatinoase mult mai repede.

Mod de utilizare: se pot face bundici de chia cu nuci, fructe uscate sau proaspte, cu lapte de vaca sau bauturi vegetale calde sau reci. De asemenea se pot prepara "icre vegane" din seminet de chia inmuiate si amestecate cu ulei, sare si zeama de lamaie.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Produs natural, vegan, nemodificat, fara gluten si de post

A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Argentina

Gramaj: 1000g

Per 100g

Energie (kj/kcal)

443/1861

Grasimi

30.74g

din care acizi grasi saturati

3.33g

Carbohidrati

7.72g

din care zaharuri

0g

Fibre

34.4g

Proteine

16.54g

Sare

0.04mg


Cod producator: Niavis

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Niavis Seminte de Chia 1kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Niavis Seminte de Chia 1kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.