Next Level Racing Stand gaming F-GT Cockpit Monitor Stand 1-3 Monitoare

de la 720.08 lei
(2 magazine)
Descriere Next Level Racing F-GT Cockpit Pentru a avea experienta cea mai realistă în ceea ce priveste conducerea, vă recomandăm să atasati ecrane în fata cabinei de simulator pentru a vă imersi în cele mai bune conditii cu cursele. The Next Level Racing F-GT Monitor Stand poate suporta 1-3 ecrane, ceea ce înseamnă că puteti începe întotdeauna cu doar 1 ecran si faceti upgrade la 3, pe măsură ce vă construiti drumul până la setare ...

Descriere


Next Level Racing Stand gaming F-GT Cockpit Monitor Stand 1-3 Monitoare

Descriere Next Level Racing F-GT Cockpit
Pentru a avea experienta cea mai realistă în ceea ce priveste conducerea, vă recomandăm să atasati ecrane în fata cabinei de simulator pentru a vă imersi în cele mai bune conditii cu cursele. The Next Level Racing F-GT Monitor Stand poate suporta 1-3 ecrane, ceea ce înseamnă că puteti începe întotdeauna cu doar 1 ecran si faceti upgrade la 3, pe măsură ce vă construiti drumul până la setarea finală. Suportul pentru monitor este foarte reglabil pentru a vă apropia sau mai departe de ecranul dvs. în depărtare, iar înăltimea ecranului (ecranelor) poate fi setată mai sus sau mai jos cu o multime de reglare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Next Level Racing Stand gaming F-GT Cockpit Monitor Stand 1-3 Monitoare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Next Level Racing Stand gaming F-GT Cockpit Monitor Stand 1-3 Monitoare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.